"15 Temmuz" ruhuyla kan bağışı  Foça ve Tire'de

"15 Temmuz" ruhuyla kan bağışı Foça ve Tire'de

Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği, Türk Kızılay'ı ile ortak yürüttüğü çalışma kapsamında Foça'da ilçe üyelerinin katılımıyla kan bağışında bulundu.

Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği, Türk Kızılay'ı ile ortak yürüttüğü çalışma kapsamında Foça'da  ilçe  üyelerinin katılımıyla kan bağışında bulundu.

Kan bağışına Foçalı Memur-Sen üyeleri , Foça Ak Parti kadın kolları üyeleri, Ak Parti Foça İlçe başkanı Av.Kadir Özgirgin  ve vatandaşlar katıldı .

Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina,   yaklaşık 40 bin üyesi bulunan sendika, Kızılay ile geçen yıl başlattıkları  ortak çalışma kapsamında İzmir'in 30 ilçesinde kan bağışı organizasyonlarını başladıklarını , kampanya kapsamında bu gün Foça ve Tire'de olduklarını söyledi.

Ali Musa Bina  kan bağışının hayati önemine dikkat çekerek , en az 2 bin 500 ünite kan bağışı toplamayı hedeflediklerinin söyleyerek “ Sendikamız  Türkiye'de sosyal sorumluluk bilinci üst düzeyde bir sendika, 15 Temmuz gecesi oluşan Yenikapı ruhunu canlı tutmak toplumun birlik ve beraberliğini sağlık alanında da göstermek istedik. "15 Temmuz ruhuyla Kızılay'a kan veriyoruz, Türkiye'ye can oluyoruz" sloganıyla hareket ediyoruz örnek olmaya devam edeceğiz “ dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.