15 Yaşında Tecavüze Uğradı Öldürüldü

15 Yaşında Tecavüze Uğradı Öldürüldü

Antalya'da yaşayan Sezgi K. isimli 15 yaşındaki lise öğrencisi kız 7 yıl önce internetten tanıştığı 3 kişi tarafından tecavüz uğradı ve öldürüldü...

Antalya'da yaşayan ve internetten tanıştığı 3 kişi ile 7 yıl önce buluşan Sezgi K. önce bu kişilerin tecavüzüne uğradı sonra öldürüldü. 3 sanığın Sezgi K. öldükten sonra boş bir araziye attığı ortaya çıkarken 7 yıl önce cesedi bulunan talihsiz kız hayat kadını sanılarak kimsesizler mezarlığına gömüldü. Ailesi tarafından başlatılan hukuk mücadelesiyle beraber ortaya çıkan gerçekler yürekleri burktu


3 kişi tecavüz ettiler

İnternetten tanıştığı 3 kişinin tecavüzüne uğrayan talihsiz kız, bu iğrençliğe dayanamayarak yaşamını yitirdi. Cesetten kurtulmak isteyen tecavüzcü katiller, bir araç kiralayarak talihsiz kızın cesedini Isparta'da boş bir araziye attı. Polis tarafından olaydan saatler sonra bulunan ceset hayat kadını sanılarak kimsesizler mezarlığına gömüldü.

Aile hukuk mücadelesi başlattı

Talihsiz kızın kaybolmasıyla beraber hukuk mücadelesi başlatan ailesi kızlarının Isparta'da hayat kadını sanılarak kimsesizler mezarlığına gömüldüğünü tespitti. Ailenin avukatının harekete geçmesiyle beraber genç kızın sabaha kadar tecavüze uğradığı, uyuşturucu ve alkol verildiği ortaya çıktı. Daha önce hiçbir şekilde uyuşturucu ve alkollü madde kullanmayan genç kız bunları tecavüzü kaldıramayarak yaşamını yitirdi. Katil zanlıları, kızdaki sperm örneklerini yok etmek için cesedini yıkayarak bir valize koyup Isparta'da boş bir araziye attı.

Hayat kadını sanıldı

Genç kızın cesedinin bulunmasıyla gelişen süreçte, bölgede bir hayat kadınının kaybolduğu ihbarı üzerine genç kız hayat kadını sanılarak kimsesizler mezarlığına gömüldü. Ailenin tuttuğu avukat konuyla ilgili olarak adli tıbbın genç kızın neden öldüğünü belirleyemediğini söyleyerek o dönem bir hayat kadınının kaybolduğu ihbarı yapıldığı için genç kızın cesedinin üstün körü incelendiğini ve kimsesizler mezarlığına gömüldüğünü öne sürdü.

4 sanık...

Davayla ilgli 4 sanık olduğunu söyleyen avukat, dört sanıktan üçünün erkek birinin kadın olduğunu söyleyerek, içlerinden birinin kalp krizi geçirerek öldüğünü, birinin uyuşturucudan dolayı hapishanede olduğunu ve diğer ikisinin ise kayıp olduğunu açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.