16 inçlik Macbook Pro bekleyenlere kötü haber!

16 inçlik Macbook Pro bekleyenlere kötü haber!

17 inç büyüklüğünde ekrana sahip dizüstü bilgisayarına taşınabilirlik başta olmak üzere bazı gerekçeler ile veda eden Apple, Macbook Pro serisini uzun süredir 13 inç ve 15 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu ile sunuyor.

Geçtiğimiz aylarda 16 inçlik Macbook Pro için çalışmalara başlandığına dair bazı söylentiler ortaya çıkmıştı. Bazı kaynaklar büyük ekranlı yeni Macbook Pro’nun bu yıl gelebileceğini iddia etse de, bu konuda kötü bir haberimiz var.

Apple hakkındaki analizlerinde büyük başarı oranına sahip Ming Chi-Kuo, baştan aşağı yenilenen Macbook Pro için iki yıl daha beklemek gerektiğini yani 2021’in ilk yarısından önce yeni modellerin tanıtılmayacağını belirtiyor.

Apple’ın tamamen yeni bir tasarım üzerinde çalıştığı, klavye ve Touch Bar başta olmak üzere eleştirilere maruz kalan birçok noktanın elden geçireleceğini belirtiyor. Maalesef analist tasarımdaki değişiklikler hakkında detay açıklamıyor. Ayrıca, 10 – 12 inçlik yeni bir iPad Pro’nun 2020’nin sonunda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Analistin bu yıl geleceğine emin olduğu şeyler Apple’ın 31.6 inç büyüklüğündeki 6K monitörü ve ters kablosuz şarj destekli yeni iPhone’lar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.