16 kursiyerin çektiği fotoğraflar sergilenecek

16 kursiyerin çektiği fotoğraflar sergilenecek

Bayraklı Halk Eğitim Merkezi’nin bünyesinde açılan, 2017- 2018 fotoğraf çekimi ve görsel düzenleme kursu eğitimi alan kursiyerler çalışmalarını Hamza Rüstem Fotoğraf Evi ve Müzesinde sergileyecek.

 

Bayraklı Halk Eğitim Merkezi’nin bünyesinde açılan, 2017- 2018 fotoğraf çekimi ve görsel düzenleme kursu eğitimi alan kursiyerler çalışmalarını Hamza Rüstem Fotoğraf Evi ve Müzesinde sergileyecek.  Melih Bakır eğitmenliğinde 8 ay süren kurstaki çalışmalar,  30 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 18.00’de gerçekleştirilecek açılış ve kokteylin ardından  F.4u (four for you) adıyla sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Sergi, 16 Haziran’a kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Melih Bakır, serginin nasıl ortaya çıktığını bu sözlerle vurgulayarak,  “İşimiz gücümüz fotoğraf, öğrenciler, eğitim. Four for you, dört dörtlük grup demek. İngilizcede deyim olarak kullanılıyor.  Bu isim çok hoşumuza gitti. Camia içerisinde İzmir’de fotoğrafçılıkla ilgili görmüş olduğumuz, yapılamayan şeyleri tamamlamak, insiyatif alıp ilerlemekti amacımız ve bu şekilde yola çıktık. Fotoğrafa ilgi gösteren, sevdalı olan herkesi sergimize bekliyoruz” dedi.

Sergide kursiyerlerin çektiği 16 fotoğraf sergilenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.