17 Ağustos mesajları!

17 Ağustos mesajları!

18 yıl önce bugün, 17 Ağustos 1999’da Türkiye en karanlık günlerinden birini yaşadı.

17 Ağustos 1999'da gerçekleşen depremin acıları devam ederken, siyaset, sanat ve medya dünyasının ünlü isimleri dileklerini ve mesajlarını sosyal medyada paylaştı. 17Ağustos1999 hashtagi ise, Twitter’da trend topic oldu.
 

İşte o mesajlar:


Kemal Kılıçdaroğlu: Aradan 18 yıl geçmesine rağmen, Türkiye için acısı hiç hafiflemedi... 17 Ağustos depreminde kaybettiklerimizi rahmetle anıyorum.


Mevlüt Çavuşoğlu: Kaybettiğimiz vatandaşlarımızın acıları hala yüreğimizde. Mekanları cennet olsun. Rabbim böyle acıları birdaha yaşatmasın. #17Ağustos1999


Süleyman Soylu: Yıkımı 45 saniyeye sığdı ama acısı yıllara sığmadı. O gecenin melekleri, biz sizi hâlâ özlüyoruz... #17Ağustos1999


Mustafa Balbay: #17Ağustos1999 Marmara depremi yürekleri sarsmaya devam ediyor. Deprem değil çürük yapı öldürür. Çürük yapıyı çürük zihniyet doğurur.


Ebru Gündeş: Unutmadık! Rabbim bir daha yaşatmasın. #17Ağustos1999


Demet Akalın: Allah bir daha yaşatmasın. Unutmadık. #17Agustos Mekanları cennet olsun.


Onur Akay: #17Ağustos depreminde, bestekâr Ziya Taşkent'i ses sanatçı eşi, kızı ve torunları ile birlikte kaybetmiştik. #17Ağustos1999 unutmadık!


Sabahat Akkiraz: #17Agustos yüzümüze en büyük gerçeği çarptı; onbinlerce insanı öldüren deprem değil para hırsı için her şeyden çalan insanın nefsidir.


Oğuzhan Koç: #17Ağustos1999 Marmara Depremi’nde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Unutmadık, unutmayacağız!


Mesut Yar: Unutmadık, unutturmamalıyız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.