17. Dönem Siyaset Akademisi'nde İzmir'den İki Birinci

17. Dönem Siyaset Akademisi'nde İzmir'den İki Birinci

AK Parti Genel Merkez AR-GE başkanlığınca eğitimi; 28 il 32 bölgede sunulan 17. Dönem Siyaset Akademisi “Büyük Güç Türkiye” Eğitim programında illerin birincileri belli oldu. 

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar “Tüm birincilerimizi gösterdikleri başarı için tebrik ederim. Başbakanımızın da belirttiği gibi biz her daim kendimize yeni ve yararlı bilgiler katarak ilerlemeyi amaç edindik. Sizler de bu anlamda bu güzel başarı tablosunun birer parçası oldunuz” dedi. 

AK Parti Genel Merkez’de gerçekleşen ödül törenin de AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım birincilere plaketlerini takdim etti. İzmir’den ise iki kişi birinci çıktı. Eğitim programı kapsamında İzmir ilinde yazılı sınav sonucunda en yüksek notu alarak birinciliği elde eden Şerafettin Ceylan ve Türkiye genelinde Online eğitim sonucunda en yüksek notu alarak birinciliği kazanan Zekeriya Yazıcı’da ödül töreninde hazır olarak bulundular.

İzmir il birincisi Şerafettin Ceylan ve Online eğitim birincisi Zekeriya Yazıcı Başbakan Binali Yıldırım’dan plaketlerini ve sertifikalarını aldılar. İzmir İl birincisi olan Şerafettin Ceylan; Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu ve İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevini sürdürmektedir. ‘Online Eğitim Türkiye Birincisi’ olan Zekeriya Yazıcı ise Pamukkale Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden mezun, İzmir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde Gıda Mühendisliği yapmaktadır.

Şerafettin Ceylan ve Zekeriya Yazıcı için İzmir’in gurur tablosu şeklinde bahseden Başbakan Binali Yıldırım ve ödül töreninde hazır bulunan Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar tören sonunda tüm birinciler ile hatıra fotoğrafı çektirerek kendilerini tebrik etti. Başbakan Yıldırım “AK Parti Siyaset Akademisini 28 ilde birincilik ile bitiren kardeşlerimize belgelerini verdik. Bu yıl 5bin arkadaşımız Siyaset Akademisini başarıyla tamamladı. 2008’den bugüne kadar 50bin kişi Siyaset Akademisinde eğitim gördü, kendilerini geleceğe hazırladı. AK Parti siyasetinin başarısının altında yatan önemli sebeplerden biri de geleceğin siyasetçilerini yetiştiren bir okul olma özelliğidir.  Siyaset Akademimizin çalışmalarına katkı veren tüm kardeşlerimize huzurlarınızda içtenlikle teşekkür ediyorum.” Dedi.  Ardından il birincileri kendilerine özel verilen yemeğe katıldılar.

1-096.jpg
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.