17 yaşında tam bir futbolcu avcısı!

17 yaşında tam bir futbolcu avcısı!

Torbalı’da yaşayan 17 yaşındaki Celal Korucu 300 futbolcusu bulunan bir menajer. Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği temaslarla yaklaşık 300 futbolcunun menajerliğini üstlenen 17 yaşındaki Celal sektörde adından söz ettiriyor

Torbalı’da yaşayan 17 yaşındaki Celal Korucu Türk futboluna şimdiden büyük destekler veriyor. Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği temaslarla yaklaşık 300 futbolcunun menajerliğini üstlenen 17 yaşındaki Celal, son olarak Torbalıspor’a Mali milli takımında da forma giyen Hamidou Coulybaly ve Fransa’da yetişen İshak Akbaş’ı transfer etmişti. Bu ve benzer birçok futbolcunun çeşitli liglerde top koşturmasını sağlayan Celal, Diyarbekirspor, Amedspor, Kırıkhanspor, Tavşanlı Linyitspor, Gazieşehir gibi profesyonel kulüplerin yanı sıra, Somaspor, Kütahyaspor, Dikili Çandarlıgücü, Muş İdman Yurdu, Kızıltepespor, Dersimspor gibi çok sayıda BAL ve amatör takımlarına futbolcu verdi.

FAHRİ SCOUT SORUMLUSU GİBİ

Kulüp yöneticileri tarafından aranan isim haline gelen Celal Korucu özellikle yurt dışından da önemli isimleri izliyor. Özbekistan, Azerbaycan, Slovakya gibi liglerde harikalar yaratan futbolcuları Türkiye’ye getirip onları çeşitli kulüplerle anlaştıran Celal Korucu bu önüyle de kulüplerin fahri scout sorumlusu görevi üstleniyor. Özellikle Çaybaşı’nın aldığı İshak Akbaş ve Hamidou Coulybaly isimli futbolcuları Torbalı’ya getirtmeyi başaran Celal Korucu, geçimini de bu yolla yapıyor.

TÜRK FUTBOLUNA KATKI SUNUYOR

Amatör ligler başta olmak üzere birçok ligde mücadele eden kulüp yöneticileri tarafından tanınan Korucu, her takımın ihtiyacına yanıt veriyor. Her mevkide futbolcusu bulunduğunu ifade eden Korucu, “Yaklaşık 2 yıldır futbolcu menajerliği yapıyorum. Önceleri sosyal medya üzerinden yaptığım bu işim daha sonra çok yayıldı. Şimdi çeşitli kulüpler tarafından aranmaya başladım. Kendimi ispatladığım ve Türk futboluna faydalı olduğum için çok gururluyum” ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum