17 Yaşındaki Kız 13 Yaşındaki 5 Arkadaşını Pazarladı

17 Yaşındaki Kız 13 Yaşındaki 5 Arkadaşını Pazarladı

Tekirdağ'da 17 yaşındaki liseli kız 13 yaşındaki ortaokullu arkadaşlarını fuhuş için pazarladı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dikkatli bir öğretmen sayesinde açığa çıkan iğrenç olay polis sayesinde son buldu. 

Bir ortaokul öğretmeni ders sırasında telefonla oynadığını fark ettiği öğrencilerinin ellerinden telefonlarını alarak inceledi. Telefonda cinsel içerikli mesaj ve fotoğrafları bulan sınıf öğretmeni hızlı bir şekilde okul idaresini durumdan haberdar etti. Okul yönetiminin polise haber vermesiyle beraber okula gelen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Büro Amirliği ekipleri, söz konusu 5 kız öğrenciyi alarak karakola ifadelerini almaya götürdü. 

17 yaşındaki arkadaşları pazarlamış...

Kızlar karakolda verdikleri ifadede 17 yaşındaki arkadaşları Y. D.'nin kendilerini para karşılığı erkeklerle fuhuş yaptırdığını söyledi. Bu ifade üzerine liseli Y. D.'yi gözaltına alan polis ekipleri ifadeler doğrultusunda biri 40 biri 23 yaşındaki iki kişiyi ve yine bir başka lise öğrencisi olan A. G.'yi de fuhuş yapmaktan gözaltına alındı. Yaşları 18'den büyük olan iki adam tutuklanırken, lise öğrencileri Y. D. ve A. G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

250 liraya cinsel ilişkiye girmişler

Emniyette ifade veren ortaokul öğrencileri her cinsel ilişki karşılığı 250 lira aldıklarını söylerken, bu paranın büyük kısmıyla uyuşturucu aldıklarını söyledi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.