18 Aralık 2017 Türkiye gündemi

18 Aralık 2017 Türkiye gündemi

18 Aralık 2017 Türkiye gündeminden kısa kısa haberler

Açıklama: Açıklama: logo[1]

 

TÜRKİYE GÜNDEMİ                                                                                                                                         18.12.2017

 

DOLAR-USD: 3.8685

AVRO-EURO: 4.5490

İNGİLİZ STERLİNİ-GBP: 5.1560

ALTIN-GOLD: 155.8000

 

 

AB BAKANI ÇELİK'TEN AVUSTURYA'NIN HÜKÜMET PROGRAMINA TEPKİ

Avusturya'nın yeni hükümet programına tepki gösteren AB Bakanı Çelik, "Avusturya yakın tarihten ders almalıdır. Türkiye ile müzakereleri kesmek için müttefik aramak yerine, Türkiye ile çok güçlü ilişkiler kurmak için müttefikler aramalıdır" dedi.

 

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

 

ERDOĞAN'DAN DOĞU KUDÜS AÇIKLAMASI: BÜYÜKELÇİLİĞİMİZİ ORADA AÇACAĞIZ

AK Pati Karaman İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Kudüs'le ilgili olarak, "Resmi olarak da o günler yakın ve Büyükelçiliğimizi ayrıca orada açacağız" dedi.

 

BAŞBAKAN YILDIRIM: KUDÜS'TE YANLIŞ YAPANLAR PİŞMAN OLACAK

Başbakan Binali Yıldırım, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepki gösterdi ve "Bu bölgede, Kudüs'te yanlış hesap yapanlar sonunda pişman olacaktır" dedi.

 

CHP'Lİ ERDEM: SÜLEYMAN SOYLU, OCAK AYINDA KABİNENİN DIŞINDA KALACAK

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili olarak yaptığı konuşmada, " Ocak ayındaki kabine revizyonunda Süleyman Soylu, kabinenin dışında kalacak, diye temenni ediyor ve düşünüyorum" dedi.

 

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

 

BMGK HAFTA BAŞINDA TÜRKİYE'NİN KUDÜS TASARI

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin hafta başında Kudüs tasarını görüşeceği bildirildi. Tasarı, Kudüs’ün statüsü konusunda alınan herhangi bir kararın hükümsüz olduğuna dikkat çekiyor.

 

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

 

FAİZSİZ SİGORTACILIKTA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in 2023’te 30 milyar liraya ulaşmasını beklediği katılım sigortacılığında 20 Aralık’tan itibaren yeni bir dönem başlıyor. Birikimler faizsiz araçlarda değerlendirilecek.

 

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

 

BEŞİKTAŞ 5-1 OSMANLISPOR

Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Beşiktaş-Osmanlıspor maçı, siyah-beyazlı takımın 5-1 üstünlüğüyle sona erdi.

 

YENİ MALATYASPOR 2-1 GALATASARAY 

Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenildi ve liderlik koltuğunu Başakşehir'e bıraktı. 

 

TOFAŞ 71-88 FENERBAHÇE DOĞUŞ

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 11. haftasında Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda karşılaştığı TOFAŞ'ı 88-71 mağlup ederek rakibinin namağlup unvanını sonlandırmayı başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.