18 Eylül 2017 gündemden haberler

18 Eylül 2017 gündemden haberler

18 Eylül 2017 Türkiye gündeminden haberler

Açıklama: Açıklama: logo[1]

 

TÜRKİYE GÜNDEMİ                                                                                                                                         17.09.2017

 

DOLAR-USD: 3.4395

AVRO-EURO: 4.1215

İNGİLİZ STERLİNİ-GBP: 4.6790

ALTIN-GOLD: 145.9500

 

 

BAŞBAKAN YILDIRIM: ÜLKEMİZ İÇİN BİR ULUSAL GÜVENLİK MESELESİDİR

Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) düzenlemeyi planladığı referandumun, Türkiye için bir ulusal güvenlik meselesi olduğunu söyledi.

 

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

 

BAKAN SOYLU'DAN KILIÇDAROĞLU'NA CEVAP

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine ilişkin, "Ben bir fotoğrafla istifa edeceğim, etrafın FETÖ'cü kokuyor senin ya." dedi.

 

KILIÇDAROĞLU'NDAN SOYLU'YA SERT ELEŞTİRİ

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin açılışına katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu, HDP'li Tuğluk'un annesinin mezarına saldıranlardan biriyle fotoğrafı ortaya çıkan İçişleri Bakanı Soylu'yu eleştirdi. Kılıçdaroğlu "O fotoğrafı çektiren kişinin siyasette, inançta, ahlakta, hayatta yeri yoktur" dedi.

 

HDP'DEN SOYLU'YA 'FOTOĞRAF' YANITI: KENDİNİ 'AK'LAYAMAZSIN

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Aysel Tuğluk'un annesi Hatun Tuğluk'un cenazesine saldıranlardan biriyle güler yüzlü fotoğraf çektirmesine HDP'den tepki geldi. Partinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Süleyman Soylu kendini böyle ‘ak’layamaz" denildi.

 

BAHÇELİ'DEN BARZANİ'YE ÇOK SERT UYARI

Kerkük referandumu için açıklama yapan MHP Genel Başkanı Bahçeli,  "Bedel ödemekten bahseden Barzani’ye bedeli ödettirecek de güçteyiz. Gerekirse güneşe ateş taşırız, gerekirse buzdan ateş yakarız, gerekirse cepheden cepheye kan naklederiz, yine de bekamıza el sürdürmeyiz" dedi.

 

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

 

MERKEL'DEN TÜRKİYE AÇIKLAMASI

Almanya Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne tam üyelik sürecine ilişkin geri adım sayılabilecek bir açıklama geldi. Başbakan Angela Merkel, "Türkiye ile müzakereler sonlandırılamasa da askıya alınabilir” dedi.

 

IRAK BAŞBAKANI İBADİ'DEN "ASKERİ MÜDAHALE" AÇIKLAMASI

Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) düzenlemeyi planladığı "bağımsızlık referandumu"nun şiddetle neticelenmesi halinde askeri müdahaleye hazır oldukları söyledi.

 

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

 

BAKAN ZEYBEKCİ: GÜMRÜK BİRLİĞİ İÇİN AYNI FİKİR DEĞİLLER

"Almanya Türkiye ile Gümrük Birliği'nin güncellenmesini istemiyor ancak 28 oyun içinde bir oyu var" diyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, diğer ülkelerin aynı fikirde olmadıklarını ve bunu dile getirdiklerini söyledi.

 

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

 

GALATASARAY 2-0 KASIMPAŞA

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray evinde Kasımpaşa'yı Gomis'in attığı gollerle 2-0 yendi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.