19 Mayıs coşkusuna İzmirli müzisyenler de katıldı

19 Mayıs coşkusuna İzmirli müzisyenler de katıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında pandemi koşullarından etkilenen kentteki müzisyenler de görev aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıldönümü için hazırladığı dört gün sürecek etkinlikler dizisi kapsamında pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzisyenler de aktif rol aldı. 19 Mayıs günü üstü açık otobüslerle kent turu yapan müzisyenler bayramın coşkusunu İzmir’in ilçelerine taşıdı.

s722773.jpg

Kültürpark’ta 100 müzisyen

İzmirli 100 müzisyen bugün de Kültürpark çim alanda, 9 Eylül ve Montrö kapılarının giriş noktalarında, Kültürpark Kaskatlı Havuz’un yanında, Göl Gazinosu önünde ve Ahşap Sahne’de konserler verdi. 51 İzmirli dansçı ise Kültürpark’taki etkinliklere danslarıyla katıldı. Konak ve Karşıyaka iskelelerinde de konserler düzenlendi.

Dolu dolu dört gün

21 Mayıs 2021’de 15.30-17.00 arasında Bostanlı İskelesi’nde yine İzmirli müzisyenler sahne alacak. Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nde 16.00-18.00 saatleri arasında Kafkas halk dansları ve Latin dansları performansları sergilenecek. İzmirli grup Narkoz da etkinlikte konser verecek. Aynı gün üstü açık otobüslerle Buca, Karabağlar, Bayraklı’da müzikli tur düzenlenecek. 22 Mayıs 2021’de 15.30-17.00 saatleri arasında ise İzmirli müzisyenlerle iskele konserleri Alsancak İskelesi’nde devam edecek.

s580070.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Genç Müzisyenler, Müzisyenler ve Sahne Sanatçıları Derneği, İzmir Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği, İzmir Sahne Sanatçıları Derneği, İzmir Müzisyenler ve Sahne Sanatçıları Derneği, İzmir Müzisyenler Derneği, Müştemilat Kumpanya gibi oluşumlara üye 209 müzisyene 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 306 bin TL destek sağladı. 19 Mayıs’ta Dans etkinliğiyle İzmirli 51 dansçıya 68 bin TL, Ritim Gösterisi kapsamında üstü açık gezici araçlar ile şehir genelinde kuzey ve güney olmak üzere 2 farklı rota üzerinde etkinliklere katılan 16 ritim sanatçısına 20 bin TL destek verilmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.