1925 Manavkuyu Gençlik, gözünü Play Off’lara dikti

1925 Manavkuyu Gençlik, gözünü Play Off’lara dikti

İzmir 1. Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele veren 1925 Manavkuyu Gençlik, normal sezonu ikinci basamakta bitirmeyi garantileyerek gözünü Play Off maratonuna çevirdi.

Bayraklı Belediye’nin 31 puanla lider olduğu grupta 27 puana sahip Manavkuyu, normal sezonda son maçı oynamadan Play Off oynamaya hak kazandı. Ligdeki diğer grupların birincileri ve ikincileri arasında oynanacak Play Off müsabakalarında rakiplerini yenen takımlar bir üst tura adını yazdıracak.

whatsapp-image-2022-05-26-at-14-31-47.jpeg

Toplamda 44 takımın mücadele edeceği ve önce 22’ye ardından 11 takıma düşecek sayı sonrası başarılı olanlar Bölgesel Amatör Lig’e yükselme heyecanı yaşayacak. Başkan Hakan Akan, rakiplerinin belli olmadığını ancak bunun sorun olmadığını kaydetti. Akan, “Haftanın 4 günü antrenman yaparak maçlara hazırlanıyoruz. Yaklaşık 4 hafta öncesinden bu yana sadece Play Off’lar için hazırlanıyoruz. Çünkü bu etap bizim için çok önemli. Rakibimiz kim olursa olsun kafamızdaki düşünceyi, şampiyonluğu getireceğiz. Başka parolamız, başka düşüncemiz yok. Manavkuyu’ya hak ettiği sevinci yaşatacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.