19’uncu kuruluş yıldönümü pastasını kurucular kesti

19’uncu kuruluş yıldönümü pastasını kurucular kesti

AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından partinin 19. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında ilçe binasında program düzenlendi. 

Programa AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Bektaş, Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Bülent Aksakal ve parti yöneticileri katıldı.

Programda kısa bir açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Bülent Aksakal, siyasete AK Parti ile başladığını belirterek, o dönem partinin ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyesi olan kişileri aile büyüğü olarak gördüklerini belirtti.

Parti’nin kurucu ilçe Başkanı olan Ahmet Bektaş ise, bu partinin temellerinin milli görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan hoca tarafından atıldığını ve kendisinin de buna inandığını dile getirdi. Bektaş, “Erbakan hocamızın ülkemiz ile ilgili bir çok hayali bugün gerçek oldu. Ben o dönem buna inandığım için bu partinin kurucu ilçe başkanı oldum. İnşallah ülkemiz çok daha iyi yerlere gelecek” ifadelerini kullandı.

0-(13)-031.jpg

Daha sonra konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar da, AK Parti’nin ‘Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ şiarıyla millete hizmet için kurulduğunu belirtti. Kırkpınar, AK Parti her şeyden ve hepimizden önce milletimizin partisidir. Sn. Cumhurbaşkanımız bu partiyi milletimizle birlikte kurdu ve milletimizle birlikte büyüttük. Tüm icraatlarımızı milletimizle birlikte hayata geçirdik. Tüm saldırıları milletimizle birlikte göğüsledik. AK Parti tüm vatandaşlarımızın gönlüne dokunmuş bir partidir. AK Parti tüm hanelerde, tüm binalarda, tüm sokaklarda, tüm mahallelerde, tüm ilçelerde, tüm şehirlerde hizmeti olan, eseri olan bir partidir. AK Partinin hikayesi bir milletin aşk hikayesidir” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından 19. Kuruluş yıldönümü için hazırlanan pasta kesildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.