2 BİN KİŞİ SAHNEYE İNDİ, DOYASIYA EĞLENDİ

2 BİN KİŞİ SAHNEYE İNDİ, DOYASIYA EĞLENDİ

Tan Sağtürk ve Nez, Mavibahçe AVM'de İzmirliler ile buluştu

Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nun düzenlediği İzmir Salsa Kupası önceki gün Mavibahçe Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. 

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen yarışmaya salsa dansçısı 54 çift katıldı. Yarışmanın artistik jürisinde ünlü balet Tan Sağtürk, şarkıcı Nez, organizatör Banu Noyan, Mavibahçe Müdürü Ali Vedat Özeren ve İzmir'in ünlü dans hocası Ogün Yıldırım yer aldı. 

Teknik değerlendirmeyi Türkiye Dans Sporları Federasyonu hakemlerinin yaptığı İzmir Salsa Kupası'nın sunuculuğunu dans eğitmeni Aytunç Bentürk üstlendi. Yarışmada muhteşem bir görsel şölen yaşandı. Dünya şampiyonalarını aratmayan İzmir Salsa Kupası'nda Nez, şarkıları ve sahne şovuyla konuklara unutulmaz bir gün yaşattı. 

DANS EDİP ŞARKI SÖYLEYEN BİR BEN VARIM

Şarkılarının yanı sıra dansıyla da sahnelere damga vuran Nez, "Sahnede dans edip şarkı söyleyen bir ben varım. Türkiye'de şarkı söyleyip dans eden insanların bunu tam anlamıyla yaptığını düşünmüyorum" diyerek meslektaşlarına gönderme yaptı.

ANNE OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM

Geçtiğimiz yıl evlenen ve İngiltere'de yaşayan Nez, "Evliliğim çok yeni. Çocuk için erken. Henüz anne olmayı düşünmüyorum" açıklamasında bulundu. 

ORTADOĞU'YA AÇILIYOR: "DÖNÜŞÜM BOMBA GİBİ OLACAK"

Bir süredir sahnelerden uzak kalan Nez, "Geri dönüşüm bomba gibi olacak. Londra'da Doğu-Batı sentezi yaptığım, etnik bir çalışmam var. Çok yakında bunu Dubai'ye taşıyacağım" diyerek Ortadoğu'ya açılacağının sinyalini verdi.

SÜREKLİ GÜNDEMDE OLMAK DOĞRU DEĞİL

Her daim göz önünde olmayı sevmediğini de dile getiren şarkıcı, "Sürekli bir şeyler yaptığınız zaman üretim olmuyor. Sanat 7/24 yapılabilecek bir şey değil bence. İnsan kendini yenilemeli. Her an gündemde olmak bana göre doğru bir şey değil" diye konuştu. 

TARKAN DANSINI FARKLILAŞTIRMALI

Nez'i bir dansçı olarak beğendiğini söyleyen Tan Sağtürk, sahnede en iyi dans eden şarkıcının Tarkan olduğunu söyledi. 

Sağtürk, "Sahnelerde en iyi dans eden Tarkan. Bu konuda iyi bir yerde. Dansı sahnesinde mutlaka kullanıyor. Dansı kullanmayı dert ediniyor ve onun için çalışıyor. Bana göre dans yapısını biraz daha farklılaştırabilir" diye konuştu.

2 BİN KİŞİ SAHNEYE İNDİ, DOYASIYA EĞLENDİ

2 bin kişinin izlediği İzmir Salsa Kupası finali aynı zamanda muhteşem bir eğlenceye sahne oldu. Sunucu Aytunç Bentürk yarışmanın sonunda hakemlerle dans etti. Ardından da bütün konuklar sahneye çıkarak doyasıya eğlendi.

İŞTE İZMİR SALSA KUPASI'NDA DERECEYE GİRENLER:

1. Ahmet Yiğit İsiyel - Hazal Akyüz

2.Metehan Güneş - Tuba Ute

3.Güney Selçuk Gümüş - Ayşe Seçil Şenol

Artistik jüri ise Atahan Ekiz - Büşra Yılmaz çiftini birinci seçti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.