2. El Aldıkları Koltuktan Servet Çıktı

2. El Aldıkları Koltuktan Servet Çıktı

2. el koltuktan servet çıktı!

New York'ta yaşayan 3 öğrenci, 20 dolara aldıkları ikinci el koltuğun içinde hiç beklemedikleri bir şey buldular. 

New York’ta üç öğrenci sadece 20 dolara ikinci el bir koltuk aldı. Ancak içindekini görünce gözlerine inanamadı. Reese, Cally ve Lara, New York Üniversitesi’nde aynı odayı paylaşıyor. Üç arkadaş odalarına bir koltuk almaya karar verdi. Pahalı koltuk alamayacaklarından ikinci el ve sadece 20 dolara bir koltuk aldı. Koltuk eskimiş olsa da iş görüyordu.

Üç arkadaş bir gece koltukta film izlerken, koltuğun dirsek kısmında bir şey farkettiler ve bakmaya karar verdi. Koltuğun köşesini açınca gözlerine inanamadılar. Bir zarfın içinde 700 dolar yatıyordu. Koltuğu biraz daha incelediler ve daha fazla zarf çıktı. Üç arkadaş, toplamda 41.000 dolar buldu.

Üç üniversite öğrenisi buldukları bu paranın ilginç hikayesini de öğrendi.  Parayı bir aile kızlarının geleceği için 30 yıl boyunca biriktirmiş. Kadının eşi vefat ettikten sonra, koltuğun altındaki parayı unutmuş. Koltuğu satarak kendisine yeni bir yatak almış. Paradan, kızlarının da haberi yokmuş.Unutulan parayı Reese, Cally ve Lara, kıza iade etti. Bu olay karşısında aile her bir üniversite öğrencisine kişi başı 1.000 dolar para ödül verdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.