2. El Pazarı, Karşıyaka'da açıldı! 

2. El Pazarı, Karşıyaka'da açıldı! 

Karşıyaka Belediyesi, kent genelinde dayanışma ruhunu güçlendirmek ve aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği 2. El Pazarı'nı bugün açtı. 

Medya Ege- Karşıyaka Belediyesi tarafından açılan 2. El Pazarı, Bostanlı Pazar Yeri ev sahipliği yapacak. Alışveriş buluşmaları,  her ayın ikinci ve dördüncü pazar günü yapılabilecek. 2. El Pazarı'nda; kullanılabilir durumdaki ikinci el giysi, mobilya, mutfak eşyaları, oyuncak, kadın-erkek aksesuarları, aydınlatma ürünleri, antika, orijinal kitap, kaset, dergi, plak, afiş vb. ürünler ile elektrikli ve elektronik aletler satılabiliyor. Pazarda takas yapılabiliyor. 

Ücretsiz stant tahsisi için de 366 02 69 numaralı telefondan Karşıyaka Belediyesi Tesisler Müdürlüğü’ne ulaşılarak bilgi alınabilir. 07.00 ile 17.00 arasında faaliyet gösterecek pazarda pandemi tedbirleri alınıyor. Tezgahlar arasında sosyal mesafeye uyuluyor. 

ekb_9rqxgasdpqs.jpg

Karşıyaka Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada pazarda dair şu bilgiler yer aldı;

Bu hafta Bostanlı Pazar Yeri’nde 18-30 yaş arası gençlere, Ekim ayının son haftası ise herkese açık olacak Karşıyaka 2. El Pazarı’na ücretsiz satış standı talebinde bulunmak için;  0(232)366 02 69 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum