2. EV DIŞI TÜKETİM FUARI 22 ŞUBAT'TA KUŞADASI’NDA BAŞLIYOR

2. EV DIŞI TÜKETİM FUARI 22 ŞUBAT'TA KUŞADASI’NDA BAŞLIYOR

Bu yıl Kuşadası Efes Fuar ve Kongre Merkezi'nde ikinci kez kapılarını açacak olan Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı basına tanıtıldı.

Başta Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Kaymakamlığı olmak üzere 26 kurumun desteği ile GL Platform Fuarcılık tarafından 22-25 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarın tanıtım toplantısına Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği Başkanı Tacettin Özden, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Aydın, GL Platform Fuar Genel Müdürü Gül Ceylan ve Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Apak katıldı
.
Toplantının açılışında konuşan Kaymakam Aksoy, Kuşadası’nın fuar ve kongre turizmi açısından çok önemli bir merkez haline gelebileceğini belirterek “Bu organizasyon Kuşadası için çok büyük önem taşıyor. Tanıtımı çok iyi yapılmalı, insanların ilgisi çekilmeli ve katılımı geçen seneye kıyasla arttırmalıyız. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı kapsamında düzenlenen çeşitli etkinliklerle katılımcıların memnuniyetini sağlamıştık. Bu yıl, bu memnuniyeti sürdürmek için hep birlikte çalışmalıyız” dedi.

Kaymakam Aksoy’un ardından konuşan Belediye Başkanı Kayalı ise Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’nın Kuşadası’nın tanıtımında büyük önem taşıdığını belirterek “Biz Kuşadası Belediyesi olarak bu tür organizasyonlara desteğimizi sürdüreceğiz. Bu yıl daha geniş bir katılım sağlanabilmesi için daha kapsamlı çalışmalar yürütmeliyiz. Tanıtım ise bu işin en önemli ayağıdır. Farklı mecraları kullanarak Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı'nın ulusal ve uluslararası alanda etkin tanıtımını yapmalıyız” dedi.

GL Plaform Genel Müdürü Gül Ceylan ise, fuara geçen yıl 4725 kişinin katıldığını belirterek bu sayıyı arttırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.