2 genç ortalığı karıştırdı

2 genç ortalığı karıştırdı

Polis ekiplerine uzun süre direnen gençlere yaklaşık 12 bin TL ceza kesildi. Olay yerine gelen bir kişi ise kardeşine ceza yazılacağını duyunca kardeşinin arkadaşını tokatladı.

Antalya’da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek polisin ‘dur’ ihtarına uymayan 2 genç bulvar üzerinde sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik uygulama yapan polis ekiplerini görnce 07 APC 064 plakalı otomobilin içerisindeki 4 kişi polis ekiplerinin ‘dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. İhbar üzerine kaçan şüphelileri yakalamak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Ekiplerin yaptıkları aramada otomobil Teomapaşa Mahallesi 2219. Sokak'ta terk edilmiş olarak bulundu. Sokak çevresinde yapılan aramalarda yaya olarak kaçan şahıslardan 2'si bir başka sokak üzerinde yakalandı. 2 şahıs ise kaçarak izini kaybettirdi.

Yakalanan gençlerin ceza yememek için direnmesi ile polis ekipleri ve geçler arasında uzun süre gerginlik yaşandı. Gençlerin haber vermesi ile olay yerine Ahmet A.'nın abisi Serdar A. da geldi. Serdar A. polis ekiplerine uzun süre direnerek kardeşine ve arkadaşına ceza yazılmamasını istedi. Kardeşine ceza yazılacağını öğrenen Serdar A. sinirlenerek hıncını kardeşinin arkadaşına tokat atarak çıkardı.

Polis ekiplerine uzun süre dil döken Mehmet A., polis ekiplerinin ‘sokağa neden çıktın' sorusuna, “Abi ben oruç tutan bir insanım. Bayılmış olabilirim. Ben polisten neden kaçayım. Ben dışarı çıkmamışım abi. Kaçarsam öldür abi beni ben neden kaçayım. Öldürseniz de ben kendime ceza yazdırmam. Benim bir canım var abi onu alırsınız. Ben bu cezayı ödemem” sözleri ise şaşkınlık oluşturdu.

Şahıslara sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden, dur ihtarına uymamaktan, kırmızı ışıkta durmamaktan ve ehliyetsiz araç kullanmaktan yaklaşık 12 bin TL para cezası kesildi.

3742101.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.