2017 Optimist-Laser TYF Kış Kupası Yelken Yarışları Çeşme’de Başladı

2017 Optimist-Laser TYF Kış Kupası Yelken Yarışları Çeşme’de Başladı

Türkiye Yelken Federasyonu’nun 23-28 Ocak 2017 tarihlerinde Çeşme’de gerçekleştirilecek Optimist-Laser TYF Kış Kupası Yelken Yarışları açılışı Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Çeşme Yıldızburnu’nda düzenlenecek Optimist-Laser TYF Kış Kupası Yelken Yarışları açılışına Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, Çeşme Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer, Spor İlçe Müdür V. Nuri Büyükateş ve çok sayıda yelkenci katıldı. 

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç açılış konuşmasında; “Yarışacak bütün sporcu gençlerimize başarılar diliyorum. Bütün yıl yaptıkları çalışmaların karşılığını bu yarışta derecelerle alacaklar, emeklerinin meyvelerini toplayacaklardır diye umuyorum. Bu güzel Çeşme günlerinde biraz da keyifli vakit geçirelim diyor, tüm yarışmacı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi. 

Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara konuşmasında; “4 mevsimin yaşandığı bir ülkenin insanlarıyız, çocuklarıyız. Bugün Çeşme’de yelken yarışları düzenleniyor. Hayat bir yarışma. Önemli olan Çeşme’den güzel anılarla ayrılmanız. Bir kısmınız ülkemizi yurt dışında yarışmalarda temsil edecek, yarışmaya devam edecekler. Dileğim hepinizin güzel anılarla Çeşme’den ayrılmanızdır. Bu yarışmanın vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.