2017 YILINDA MAGAZİNE DAMGA VURAN ÜNLÜLER AÇIKLANDI

2017 YILINDA MAGAZİNE DAMGA VURAN ÜNLÜLER AÇIKLANDI

2017 yılında sanat ve eğlence dünyasının en çok konuşulan isimleri açıklandı.

Medya takip ajansı Interpress’in televizyon, internet ve yazılı basını kapsayan haber araştırmasına göre, geçtiğimiz yıl magazin gündeminin ilk sırasında, başarılı sunucu, yapımcı ve medya patronu Acun Ilıcalı yer alırken, bu yıl içinde yaptığı evliliği başta olmak üzere özellikle yarışma programlarıyla adından sıkça söz ettiren Acun Ilıcalı ile ilgili medyaya toplam 50 bin 10 haber yansıdığı belirlendi. Geçtiğimiz yıl magazin gündeminde ikinci sırayı şarkıları, konserleri ve özellikle yapmış olduğu sosyal medya paylaşımları ile  sürekli gündemde kalmayı başaran Demet Akalın alırken, güzel şarkıcı hakkında medyada yıl boyunca 42 bin 799 haber çıktığı görüldü.

 

Türkiye’nin Megastarı Tarkan evliliğinin yanı sıra yıl içerisinde çıkardığı albüm ve şarkıları ile gündemde öne çıkan bir diğer isim olurken yılbaşında sahneye çıkması dahil ünlü şarkıcının medyada 39 bin 213 haberle gündeme geldiği anlaşıldı. Yılın en fazla gündemde olan bir diğer ismi medyada sık sık gündem olan Cem Yılmaz olurken, ünlü komedyenin son filmi de dahil 37 bin 638 haberde isminin geçtiği saptandı. 2017 yılının ismi en çok gündemde olan bir diğer sanatçısı Murat Boz olurken, yakışıklı sanatçı şarkıları ile konserlerinin yanı sıra devam eden jüri üyeliği ve çektiği filmi dahil medyada 34 bin 335 haberle gündeme geldi. 

Geçen yıl hayata gözlerini yuman ünlüler …

2017 yılı aramızdan bir çok sanatçının da ayrıldığı bir yıl olarak kayıtlara geçerken, sanat dünyasında yaşanan bu zamansız kayıplar medyada da geniş yer buldu. Bu ölümler içerisinde şüphesiz en çok gündem olan Vatan Şaşmaz’ın bir otel odasında öldürülmesiydi. Halit Akçatepe, İbrahim Erkal, Harun Kolçak, Fikret Hakan, Tayfun Talipoğlu, Bülent Kayabaş, Engin Cezzar, Mustafa Kemal Uzun dahil ismini sayamadığımız bir çok büyük sanatçı aramızdan ayrılarak yaşama gözlerini yumdu …

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.