2018 Türkiye Mükemmellik Ödülünü TOYO Matbaa Mürekkepleri Kazandı

2018 Türkiye Mükemmellik Ödülünü TOYO Matbaa Mürekkepleri Kazandı

Basım ve ambalaj sektörlerine yönelik üretim gerçekleştiren TOYO Matbaa Mürekkepleri, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen 2018 Türkiye Mükemmellik Ödülünü Ege'ye getirdi.

Bu yıl ‘Sürdürülebilir Ortak Gelecek’ temasıyla İstanbul'da hayata geçirilen 27. Kalite Kongresi’nde 2018 Türkiye Mükemmellik Ödülü’nü “Yaratıcılık ve Yenileşimden Yararlanma” kategorisinde TOYO Matbaa Mürekkepleri kazandı.


Düzenlenen törende TOYO Matbaa Mürekkepleri CEO’su Yakup Benli, ödülü Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı ve Türkiye Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı (TMÖYK) Songül Öncel’in elinden aldı. Yakup Benli, matbaa mürekkepleri sektöründe EFQM modelini uygulayan ilk ve tek şirket olduklarını belirterek, ödül yürütme kuruluna ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

KalDer ailesinin bir üyesi olarak mükemmellik kültürünü benimsediklerini dile getiren Yakup Benli, “Şimdiye kadar attığımız her adımda ‘kalite’ ile farklılaşmayı ve mükemmele ulaşmayı hedefledik. Bu istek ve çabanın şirketleri rekabette ayakta tutan en önemli motivasyonlardan biri olduğunun bilincindeyiz. TOYO Matbaa Mürekkepleri olarak mükemmelliği iş süreçlerimizin ayrılmaz bir parçası olarak görmeye, iş ortaklarımız ve sektörümüzle paylaşmaya bundan sonra da devam edeceğiz. Aldığımız ödül yeni başarılar için motivasyonumuzu ve kararlılığımızı daha da artıracak. Mükemmellik yolculuğunda birlikte ilerlediğimiz tüm ekip arkadaşlarıma ve bize her zaman güvenen iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞARISINI ÖDÜL İLE TAÇLANDIRDI

Japonya merkezli mürekkep üreticilerinden Toyo Ink Group çatısı altından yer alan TOYO Matbaa Mürekkepleri, Türkiye Mükemmellik Ödülleri Jürisi’nin sürekli gelişim ve iyileşmeyi esas alan EFQM Mükemmellik Modeli kriterlerine göre yaptığı değerlendirmede gösterdiği yüksek performans ile Yaratıcılık ve Yenileşimden Yararlanma 2018 Türkiye Mükemmellik Ödülü’nü elde etti. Ulusal Kalite Hareketine 2014 yılında katılan TOYO Matbaa Mürekkepleri, EFQM Mükemmellik Modelini uygulayarak sektöründe bir ilke imza attı. Şirket Türkiye Mükemmellik Ödüllerinde 2015 yılında “4 Yıldız Yetkinlik Belgesi”, 2016 yılında “5 Yıldız Yetkinlik Belgesi” kazanmış ve yine 2016 yılında Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülü’nün sahibi olmuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.