2018’e konserlerle elveda

2018’e konserlerle elveda

Koristler, performanslarıyla mest etti

Bayraklı Belediyesi tarafından açılan kurslarda kendilerini yetiştiren ve korolara katılarak hünerlerini seyirci karşısında sergileyen koristler, 2018’in son konserlerinde performanslarıyla izleyenlere müzik ziyafeti sundu. Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Çocuk Korosu, konserlerde birbirinden güzel eserleri seslendirerek, salonu dolduran sanatseverlerden tam not aldı.

Bayraklı Belediyesi tarafından kurulan ve belirli günlerde, özel gösterilerle sahneye çıkan koristler profesyonel sanatçıları aratmıyor. 2018’e elveda mini konserleri kapsamında ilk olarak 19 Aralık’ta Şef Dr. Halil Altınköprü yönetimindeki Bayraklı Belediyesi Türk Halk Müziği korosu sahne aldı. Osmangazi Konferans Salonu’nda düzenlenen konsere ilgi yoğundu. Kursiyerler söyledikleri şarkılarla dinleyenleri mest etti. Sanatseverler Türk Sanat Müziği resitalinin sunulduğu gecenin ardından 22 Aralık’ta ise, Osmangazi Konferans Salonu’nda bu kez Şef Hançer Şahika Türkkan yönetimindeki Bayraklı Belediyesi Çocuk Korosu’nu izleme fırsatı buldu. Anne ve babaların yoğun ilgi gösterdiği gecede çocuklar sesleriyle geleceğe ümit verdi. Mini konserlerin sonuncusu Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Şef Dr. Zeynel Demir eşliğinde sahne alan Bayraklı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu türkülerle geceye renk kattı.

2018’e konserlerle elveda

Kültür sanat alanında geliştirilen projelere destek vermeye devam edeceklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “2018’e acısıyla tatlısıyla elveda derken müzikle elveda demenin güzel olacağını düşündük. Korolarımızın konserleri yılın her döneminde büyük ilgi görüyor. Sağ olsunlar sanatseverler de konserlerde koristlerimizi yalnız bırakmıyor. Düzenlenen konserlerde salonlarımız doluyor bu da bizi mutlu ediyor. Hepsini kutluyorum ve iyi seneler diliyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.