2019 İzmir Onur Ödül'ü sahiplerini buldu!

2019 İzmir Onur Ödül'ü sahiplerini buldu!

İzmir Birlik Platformu tarafından düzenlenen, 2019 İzmir Onur Ödül Töreni kapsamında yapılan ‘’En iyiler ‘’ anket ve araştırmalar sonucu Mikrop Hikmet yılın en iyi sanatçı ödülünü aldı.

İzmir Birlik Platformu tarafından düzenlenen 2019 Onur Ödülleri sahiplerini buldu. İzmir Onur Ödülleri Araştırması İzmir İli 30 İlçede 564 Mahallede 18.762 kişide yapılan kapsamlı araştırma sonucunda ödüller sahiplerini buldu. Belediye başkanlarının Siyasilerin İş adamlarının  Bürokratların Firmaların Basın Medyanın ve STK lar en iyileri ödüllerini aldı.

0-(8)-008.jpg

Mikrop Hikmet '' Bize bu ödülü layık gören halkımıza çok  teşekkür ederim. Farklı sahne performansımız Kadınlar matinelerimizin yanında yapmış olduğumuz sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecektir. Bu ödülü Önce Annem adına ailem ve beni hiç bir zaman yanlız bırakmayan tüm gönül dostlarım adına alıyorum. Ve iyilikte buluşalım.'' dedi.

Buca Yedigöller Cafe'de düzenlenen törene ilgi yoğundu

İzmir Birlik Platformu Başkanı Aziz Tekin, "İzmir adına düzenlemiş olduğumuz etkinliğimize katılan misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunar yüzlerce şairin mısralarına şiirlerine sığdırdığı kenttir. İZMİR medeniyetlerin buluşmasıdır İZMİR 2019 Yılı İzmir Onur Ödülleri Araştırmamız İzmir İli 30 İlçede 26 ilçede 564 Mahallede 18.762 kişide yapılan kapsamlı araştırma sonucunda ödüller sahiplerini bulmuştur" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum