“2019 yılı En İyi Uluslararası Mimarlık ve İç Mimari Tasarım” ödülü Aryom Koru'ya

“2019 yılı En İyi Uluslararası Mimarlık ve İç Mimari Tasarım” ödülü Aryom Koru'ya

Aryom Koru'nun satış ofisinin iç mimari projesini üstlenen Şema Mimarlık, “2019 yılı En İyi Uluslararası Mimarlık ve İç Mimari Tasarım” ödülünü elde etti.

Mimar Elif Kınıkoğlu'nun yönetimindeki Şema Mimarlık, Uluslararası Build Mimarlık Ödülleri kapsamında, aralarında Aryom Koru'nun satış ofisinin de yer aldığı tasarımlarıyla ödüle layık görüldü.

Aryom İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, mimari projesi Tres Mimarlık - Nüzhet Albayrak, iç mimari projesi Şema Mimarlık - Mimar Elif Kınıkoğlu tarafından yapılan Aryom Koru satış ofisinin modern ve şık tasarımıyla dikkat çektiğini söyledi.

img-20190829-wa0007.jpg

Satış ofisi mimarisinin, uluslararası platformda kabul gören Build Mimarlık Ödülleri'ne layık görülmesinden ötürü gurur duyduklarını belirten Günday, projede emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Aryom Koru'da eski mahalle kültürü ve komşuluk ilişkilerini canlandıracak bir konseptle birlikte yeni bir yaşam kültürü oluşturduklarını dile getiren Mustafa Günday, “Trafik karmaşası, korna gürültüsü ve hava kirliliğinden bıkan İzmirliler için mimarisi, sosyal donatıları, beş yıldızlı otel konforu ve doğayla iç içe konumu yanı sıra; herkesin özlediği komşulukların ve mahalle kültürünün de hayat bulduğu eşsiz bir yaşam sunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum