2022 yılında ruh eşinizi bulmanın 10 yolu

2022 yılında ruh eşinizi bulmanın 10 yolu

Aşkın bir insana her zaman beklenmedik bir şekilde geldiği ve bunu etkilemenin neredeyse imkansız olduğuna yönelik bir düşünce var.

Bazıları kadere inanır, bazıları şansa, bazıları ise başka bir şeye. Hiçbir şeyin gerçekten bir kişiye bağlı olmadığını ve sadece kaderin bir hediyesini beklemeniz gerektiğine katılıyor musunuz? Bu noktada biz katılmıyoruz. Ve bugün sizi haklı olduğumuza ikna etmeye çalışacağız.

Bize göre, hiçbir şey yapmayan bir kişi ile bir şeyleri hızlandırmak isteyen biri için kaçınılmaz bir tanışma ihtimallerinin tamamen farklı olduğu açıktır. Sadece dört duvar arasında yakınlaşırsanız, kaderinizin tam anlamıyla başınızın üzerine düşmesini beklemek saflık olur.

Peki ne yapmalı?

Harekete geçmeli! Hem de hemen! Ve size nasıl yapılacağına dair bazı ipuçları vermeye hazırız.

2022 yılında aşkınızı bulmanın en etkili yolları

Yöntem #1. Klasik arkadaşlık uygulamaları ve sitelerini kullanın

Bu mantıklı bir tavsiye fakat bir nüansı vardır. Düşüncesizce kaydırmayı unutun — bu yöntem uzun süredir çalışmıyor ve sadece zamanınızı alıyor. Diğer kullanıcıların profillerini ayrıntılı olarak inceleyebileceğiniz, karşınızda nasıl bir insan olduğunu ve size uygun olup olmadığını anında anlayabileceğiniz siteleri ve uygulamaları seçin. Sadece fotoğrafa odaklanmak çok acemice. Bu yaklaşım hayal kırıklığından başka bir şey getirmez.

Yöntem #2. Çevrimiçi görüntülü sohbetlere katılın

Çevrimiçi görüntülü sohbet, arkadaşlık sitelerine en iyi alternatiflerden biridir. Burada partneri hemen görür ve duyarsınız, karşınızda nasıl bir insan olduğunu, nasıl iletişim kurduğunu ve nasıl davrandığını, birini tanımak ve iletişim kurmaya ne kadar ilgi duyduğunu anlarsınız. Biz Camsurf, CooMeet ve Shagle görüntülü sohbetlerini önerebiliriz. Kendilerini kanıtlamışlardır, geniş bir kitleye ve mükemmel bir denetime sahipler. Ayrıca, mükemmel çalışan bir kullanıcı cinsiyet filtreleme sistemine sahipler. Özellikle CooMeet görüntülü sohbet — bu site erkekleri kızlara nasıl bağlayacağını biliyor ve asla yanılmıyor.

7c5046e0-bff8-4f19-99d4-6baa9d1fd30e.jpg

Yöntem #3. Çevrimdışı etkinliklere katılın

Covid-19 yavaş da olsa azalıyor. Yani en azından kısmi normal hayata dönmek için büyük bir fırsatımız var. Bunu kullanmayı deneyin ve çeşitli çevrimdışı etkinliklere daha sık gidin. Burada yeni kişilerle tanışabilir ve ilginizi çeken yeni arkadaşlar bulabilirsiniz. Aynı zamanda, bir ruh eşiyle tanışma şansı da artar. Ve arkadaşlık uygulamasında sonsuz kaydırmalarla zaman kaybetmek zorunda değilsiniz.

Yöntem #4. Arkadaşlarla daha fazla zaman geçirin

Bir önceki noktadan devam ederek, daha sık arkadaşlarınızı görmenizi ve birlikte vakit geçirmenizi tavsiye edebiliriz. Böylece sosyal çevrenizi genişletecek, ortak çevrede yeni insanlarla tanışacak, benzer düşünen insanlar bulacaksınız. Ve bir gün arkadaşlarınız arasından kaderinizi bağlamak istediğiniz bir kişinin ortaya çıkması oldukça olasıdır. Dünyanın bir pandemiden sonra yavaş yavaş normale döndüğünü hatırlayın. Bu da her ay daha fazla insanın arkadaşlarıyla çevrimdışı vakit geçireceği anlamına geliyor.

Yöntem #5. Çevrimiçi iletişim için sosyal ağlar ve diğer platformları unutmayın

Web sitelerinden, arkadaşlık uygulamalarından ve görüntülü sohbetlerden bahsettik. Ancak kendinizi sadece bunlarla sınırlamanıza gerek yok. Sonuçta, sosyal ağlar, anlık mesajlaşma programları, tematik forumlar, çeşitli sesli sohbetler, çevrimiçi video oyunları ve çok daha fazlası mevcut. Bugün web'de düzinelerce iletişim formatı var ve hemen hemen her birini kullanabilirsiniz. Kim bilir belki de ruh eşinizle sıradan bir şehir sohbetinde tanışırsınız. Veya en sevdiğiniz blog yazarının gönderisinin altındaki yorumlarda. Kendinizi sınırlamayın, yeni bir şeyler deneyin ve daha önce kullanmadığınız iletişim biçimlerini keşfedin.

Yöntem #6. Çeşitli hobi gruplarına katılın

Herhangi bir şey olabilir — yemek kursları, spor salonu, modellik kulübü vb. Sadece ilginizi çeken şeyleri seçin ve şehrinizde benzer düşünen insanları bulun. Bunun kolay olacağına eminiz. Böylece zaman zaman sadece kendi sosyal çevrenizi genişletmekle kalmayacak, aynı zamanda sizinle aynı şeylere tutkuyla bağlı olan insanları da bulabileceksiniz. Ortak bir dil bulmak ve arkadaş olmak çok daha kolay olacak. Ve biriyle — hatta güçlü bir romantik ilişki kurun.

Yöntem #7. Bir yabancı ile konuşmaktan korkmayın

Pandemiden önce, bir kişiyle çevrimdışı sohbet etmeye çalışmak genellikle yanlış ve hatta kaba bir şey olarak algılanıyordu. Artık bu durum tam tersi yönde değişmeye başlamıştır. Gerçek hayatta iletişim eksikliği nedeniyle, birçok insan tam tersine, biriyle tanışma ve sohbet etme fırsatından memnundur. Ve bu eğilim muhtemelen yakın gelecekte artacaktır. Ana mesele, kendinizi yenmek ve ilk adımı atmak. Ve sonrası çok daha kolay olacaktır. Ve bir sonraki ipucumuzun işe yaradığı yer burası.

Yöntem #8. Küçük sohbetler yapın

Küçük sohbetler soyut konularda kısa, gündelik bir konuşmadır. Örneğin, en sevdiğiniz kafede bir barista ile hava durumu hakkında birkaç cümle alışverişinde bulunduğunuzda bu küçük bir konuşmadır. Ya da soyunma odasında sıra beklerken başka birine bazı şeylerin fiyatını sorduğunuzda. Yani, gelecekte sizi hiçbir şeye mecbur etmeyen herhangi bir kısa konuşmadır. Aynı zamanda, her küçük konuşma daha özgüvenli olmanıza, yeni insanlarla tanışmanızı ve ortak bir dil bulmanızı kolaylaştırır, çekingenliği ve utangaçlığı yenmenize yardımcı olur. Daha fazla kısa sohbet, hayatınızda daha derin iletişim anlamına gelir.

Yöntem #9. İlgi ve hobi çemberinizi genişletin

Eğer bir hobi ve bazı ilgi alanlarınız yoksa bunu bir an önce değiştirmenizi tavsiye ederiz. Muhtemelen henüz gerçekten neyle ilgilendiğinizi bilmiyorsunuzdur. Ve öğrenmek için denemek zorundasınız. Belki de model olmak için doğuştan gelen bir yeteneğiniz vardır. Ya da belki harika bir yazarsınız, sadece henüz bilmiyorsunuzdur. Çevrenizde hangi ilgi kulüpleri olduğunu görün, onları ziyaret edin, sizi en çok çeken şeyi bulun. Burada sosyal çevrenizi genişletebilir, yeni arkadaşlar ve belki aşkınızı bulabilirsiniz.

Yöntem #10. İşler yolunda gitmezse vazgeçmeyin

Hiçbir şey işe yaramadıysa, yeni tanışmalar pek umut verici görünmüyor ve aşkınız hala ufukta değilse, umutsuzluğa kapılmayın. Devam edin, yeni tanışmaların yeni yollarını arayın, dünyaya daha açık olun ve içinize kapanmayın. Bugünlerde, pandeminin aktif aşamasından sonraki çağda, görevimiz tanıdık dünyayı bir araya getirmek ve sosyal bağları güçlendirmektir. Ve birkaç başarısız girişim pes etmek için bir neden değildir. Önümüzde keşfedilecek daha birçok şey var!

Özetleyelim: başarılı bir tanışma ihtimali düşündüğünüzden daha büyüktür

Bazen kendinizi bir araya getirmek ve harekete geçmek çok zor olabilir. Özellikle bir şekilde kişisel yaşamla ilgili konularda. Fakat inanın, boşuna bir şey beklemeyi ne kadar erken bırakırsanız ve kendiniz yeni tanışmaların başlatıcısı olursanız, istediğiniz sonuçları o kadar çabuk elde edersiniz.

2022 yılında arkadaş edinmenin yollarından sadece birkaçını listeledik. Elbette çok daha fazlası vardır. Ve tamamen öngörülemeyen koşullar altında tamamen beklenmedik bir yerde ruh eşinizle tanışacaksınız. Size iyi şanslar ve hem çevrimiçi hem de gerçek hayatta keyifli buluşmalar diliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.