2023 Fakir Baykurt Roman Ödülleri için başvurular devam ediyor!

2023 Fakir Baykurt Roman Ödülleri için başvurular devam ediyor!

Çiğli Belediyesi'nin düzenlediği 2023 Fakir Baykurt Roman Ödülleri'nin başvuruları devam ediyor.

Edebiyatın insana kazandırdığı değerleri çoğaltmak, edebiyata halkın gerçeğini anlatan, toplumsal gerçekçi yeni yapıtlar kazandırmak, okura Türkçenin tadını duyurmak, dilin anlatım olanaklarını geliştirmek ereğiyle, unutulmaz yazar Fakir Baykurt'un adına Çiğli'de düzenlenen ödüllerin başvuruları devam ediyor.

Fakir Baykurt Roman Ödülü için yarışmak isteyen yazarlar; kitap oylumundaki, yayınlanmamış bir roman dosyası ile yarışmaya katılabilecek. Yazarların başvuru ekinde yaşam öykülerini, açık adreslerini, iletişim bilgilerini bir zarf içinde göndermesi gerektiği belirtildi.

BÜYÜK ÖDÜL!

223448.jpg

Ödülün 20.000 Türk Lirası olduğunu açıklayan Çiğli Belediyesi, ödül parasının paylaştırılamayacağını vurguladı. Ödülü alan dosya aynı zamanda Çiğli Belediyesi'nce on bin adet bastırılacak.

SEÇİCİ KURULDA KİMLER VAR?

Ödülün seçici kurulunda yer alan isimler şu şekilde: Adnan Binyazar, Bahri Karaduman, Hidayet Karakuş, Işık Baykurt ve Öner Yağcı

SON BAŞVURU TARİHİ

Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Fakir Baykurt Ödülü, Ataşehir Mahallesi Anadolu Caddesi No: 951 Çiğli-İzmir adresine yapılacak başvurular için son tarih 20 Mart 2023 Pazartesi günü saat 17.00 olarak belirlendi.

KİMLER BAŞVURAMAZ?

Başvuru koşullarında yer alan bilgiye göre Çiğli Belediyesi çalışanları, belediye ile iş ilişkisi bulunanlar, seçici kurul üyelerinin birinci dereceden yakınları ödüle katılamayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.