2023 Oasıs Cup Offshore Yarışı Yeni Foça’da tamamlandı

2023 Oasıs Cup Offshore Yarışı Yeni Foça’da tamamlandı

Ege Açıkdeniz Yat Kulübü’nün düzenlediği 2023 OASIS Cup Offshore Yarışı, mavi sulardaki denizcilik tutkusunu ve rekabeti sergiledi.

Çeşme’de başlayıp Yeni Foça’da tamamlanan EAYK 2023 OASIS Cup Offshore Yarışı Ödül Törenine katılan Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve protokol üyeleri, dereceye giren takımlara plaketlerini takdim etti.

foto-1.jpg

Ege Açıkdeniz Yat Kulübü Komodoru Oğuz Akif Sezer, ‘‘İzmir, Çeşme, Kuşadası ve Urla’da yarışlar düzenleyen kulübümüz, Yenifoça’daki marinanın yeni açılıyor olması ile beraber Foça parkurunda bir yarış düzenleme kararı aldı. Bunun üzerine Oasis Marina ile iletişime geçtik. Onlar da bizim bu düşüncemizi olumlu karşıladılar. Marina tam açık olmasa da bizi misafir ettiler. Ege Açıkdeniz Yat Kulübü, Çeşme ve Foça Liman Başkanlıkları iş birliği ile bu organizasyon düzenlendi. 10 Haziran saat 9’da 20 adet yelkenli tekne Çeşme Marina önünden start aldılar. Yaklaşık 10 saatlik bir yarışla Yenifoça önlerinde finişe vardılar. Oasis Marinaya bağlandılar, gece burada dinlendiler. Aynı tekneler, pazar günü öğle saat 12 gibi Yenifoça körfezi içerisinde Kızkulesi Adasını sancakta bırakarak 20 millik bir yarış yaptılar. Ege Açıkdeniz Yat Kulübü olarak bu organizasyon hakkında güzel geri dönüşler aldığımız için gelecek yıllarda da yerel yönetimler desteği ve iş birliğinde tekrar etmek isteğindeyiz’’ dedi.

foto-4.jpg

foto-5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.