2023’e coşkulu merhaba! İzmir, yılbaşını Gülşen ile Gündoğdu Meydanı’nda kutlayacak!

2023’e coşkulu merhaba! İzmir, yılbaşını Gülşen ile Gündoğdu Meydanı’nda kutlayacak!

2023'e coşkulu bir 'merhaba' için hazırlıklarını tamamlayan İzmir, İBB'nin katkılarıyla bugün Gündoğdu Meydanı'nda Gülşen'i ağırlayacak.

MEDYA EGE - İzmirliler, 2023 yılına sevilen sanatçı Gülşen ile “merhaba” diyecek. Yeni yılı bugün Gündoğdu Meydanı’nda karşılayacak İzmirliler, bu özel gecenin coşkusuna ortak olacak.

'GÜNDOĞDU MEYDANI'NDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE'

tunc-soyer-y.jpg

2023 yılbaşı konseri hakkında açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı ülke tarihimizin en önemli dönüm noktası. Biz, bu tarihi sorumluluğumuzun bilinciyle 9 Eylül 2022'den başlayıp 29 Ekim 2023'e kadar uzanan süre için kapsamlı bir program hazırladık. Gülşen'in vereceği 2023 yılbaşı konseri bu sürecin önemli kilometre taşlarından biri. O akşam tüm İzmir sadece yılbaşını değil, aynı zamanda takvimlerin Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını gösteriyor olmasını da kutlayacak. Tüm İzmirlilerle 31 Aralık akşamı Gündoğdu Meydanı'nda buluşmak dileğiyle” dedi.

PROGRAMDA NELER VAR?

nvkepvsdb0k4b-ja3d6k-a.webp

Büyükşehir Belediyesi’nin kutlama programı, 21.00’de DJ Özgür Güler’in performansıyla başlayacak. 22.30’da ise Gülşen sahneye çıkacak. Ev hapsi kararı 12 Eylül'de kaldırılan şarkıcı ilk halk konserini bugün İzmir’de verecek.

Konser nedeniyle, İzmir Emniyet Müdürlüğü ilçede geniş güvenlik önlemleri aldı. Binlerce polis, İzmirlilerin güvenliği için alanda görev alacak.

BİRİNCİ KORDON ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILACAK

istockphoto-526037373-612x612.jpg

Ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için bu gece Birinci Kordon trafiğe kapatılacak. 4 noktadan giriş çıkış sağlanacak. Yaya trafiğine açık olacak noktalar ise şöyle; Ali Çetinkaya Bulvarı, Doktor Mustafa Enver Caddesi, Vasıf Çınar Bulvarı ve Gündoğdu Meydanı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.