23 Nisan Bayraklı’da coşkuyla kutlanacak 

23 Nisan Bayraklı’da coşkuyla kutlanacak 

Bayraklı Belediyesi, 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında pazar günü saat 18.00’da yeni hizmet binasından Sevgi Yolu’ndaki Atatürk Anıtı’na kortej yürüyüşü düzenleyecek.

Pop müziğinin güçlü sesi Derya Uluğ, saat 20.00’da Smyrna Meydanı’nda konser verecek.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bayraklı’da coşkuyla kutlanacak. Saat 18.00’da çocuklar kortej eşliğinde belediye hizmet binasından Sevgi Yolu sonundaki Atatürk anıtına kadar yürüyecek. Ardından Türk pop müziğinin çıkış yapan en iyi seslerinden Derya Uluğ, Smyrna Meydanı’ndaki konserde sahne alacak. En beğenilen şarkılarını bu kez Bayraklılılar için seslendirecek olan İzmirli şarkıcı, hayranlarına müzik dolu bir akşam yaşatacak.

HERKESİ BEKLİYORUZ…

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Her yıl olduğu gibi bu yıl yine 23 Nisan Bayraklı’da coşkuyla kutlanacak. Çocuklarımız olan yarınlarımıza destek olmaya, onlar için projeler üretmeye, yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Pazar günü saat 18:00'da kortej yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Ardından da konserimiz olacak. 23 Nisan’da herkesi hem yürüyüşümüze hem de konserimize bekliyoruz” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.