23 Nisan'ı futbol sahasında kutladılar

23 Nisan'ı futbol sahasında kutladılar

Bostanlıspor futbol alt yapı sporcuları 23 Nisan Çocuk ve Egemenlik Bayramını antrenman yaptıkları sahada kutladılar.

23 Nisan Sabahı antrenman kıyafetlerini giyerek ellerindeki Türk Bayraklarıyla Bostanlıspor alt yapı futbol takımlarının antrenman yaptığı Gode Cengiz Suni Futbol Çim Sahasına gelen Bostanlıspor'un minik, küçük ve yıldız futbolcuları önce saygı duruşlunda bulundu, ardından da İstiklal Marşımızı hep bir ağızdan okudular.  

Daha sonra çeşitli oyunlar oynayan Bostanlıspor alt yapı futbolcuları, kendilerini izlemeye gelen velilerine de gösteri maçı yaptılar. 

Bostanlıspor Futbol Şube Yöneticisi Taner Çınar, "Her önemli günümüzde olduğu gibi yine böylesine anlamlı çocuklarımızın bayramında onların neşelerine hep beraber ortak olduk. Başkanımız Avni Erboy'un talimatları doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz 23 Nisan kutlamasında çocuklarımız doyasıya mutlu bir gün geçirdi" dedi.

Bostanlıspor futbol takımları teknik sorumlusu Mustafa Oral günün anlamını içeren bir konuşma yaparak, "Çocuklarımızın bu mutlu gününde onlarla sahada bir arada olmanın keyfini yaşıyoruz. Bu çocuklar bizim ve Türkiye'nin aydınlık geleceğidir" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.