24.07.2017 TÜRKİYE GÜNDEMİ

24.07.2017 TÜRKİYE GÜNDEMİ

24.07.2017 Kısa kısa başlıklar

TÜRKİYE GÜNDEMİ    24.07.2017

 

DOLAR-USD: 3.5400

AVRO-EURO: 4.1275

İNGİLİZ STERLİNİ-GBP: 4.6005

ALTIN-GOLD: 142.6000

 

 

CUMHURBAŞKANINI ERDOĞAN: İÇİŞLERİMİZE KARIŞMAYA YETKİLERİ YOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya ile yaşanan gerilime ilişkin, "Türkiye'nin iç işlerine karışmaya kimsenin yetkisi yok. Türkiye'nin içinde ajanlık, provokatörlük yapanlara karşı Türkiye elinden geleni yapacaktır." dedi.

 

BAŞBAKAN YILDIRIM: İSRAİL YÖNETİMİNİN BU YANLIŞTAN GERİ DÖNMESİNİ BEKLİYORUZ

Başbakan Binali Yıldırım, "Herhangi bir nedenle Müslümanların Mescid-i Aksa'ya girişlerinin kısıtlanması asla kabul edilemez. İsrail yönetiminin İslam aleminin hassasiyetlerini gözeterek bir an önce bu yanlıştan geri dönmesini bekliyoruz." dedi.

 

POLİTİKA      

 

MECLİS'İN TEK GÜNDEMİ İÇTÜZÜK

Meclis, tatile girmeden önceki son hafta, İçtüzüğe ilişkin AK Parti ve MHP tarafından hazırlanan ortak teklif için mesai yapacak.

 

DÜNYA   

 

İNGİLTERE'NİN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ MOORE: DARBE GİRİŞİMİNİN ARKASINDA GÜLEN HAREKETİ VAR

CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtlayan İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, 15 Temmuz darbe girişiminin arkasında Gülen hareketinin olduğunu söyledi.

 

ALMANYA CUMHURBAŞKANI’NDAN TÜRKİYE’YE YAPTIRIMLARA DESTEK AÇIKLAMASI

Türkiye ile Almanya arasındaki krize dair tartışmalara dahil olan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Almanya hükümetinin Türkiye’ye karşı açıkladığı yaptırımları desteklediğini söyledi.

 

EKONOMİ  

 

ESNAFA İKİ MÜJDE

İşletme sahiplerinin ailevi harcamalarının gelirinden düşmesine yönelik çalışma yapılacağını söyleyen Maliye Bakanı Ağbal, Kurumlar Vergisi’nin de düşebileceği söyledi.

 

BAKAN ÖZLÜ: YERLİ OTOMOBİLDE FULL ELEKTRİKLİ MODELİ ÖN PLANA ÇIKIYOR

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü,  yerli otomobil için geçen yıl tanıtılan örneğin kullanılmayabileceğini belirterek daha önce hibrit olması düşünülen yerli otomobilin, tamamen elektrikliye doğru kaydığını belirtti. Özlü, yine de son kararı, pazara bakarak ana yüklenici ortakların vereceklerini ifade etti. 

 

SPOR      

 

ORKAN ÇINAR BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş, Gaziantepspor'da forma giyen genç oyuncu Orkan Çınar ile anlaşmaya vardı. Orkan, salı günü Beşiktaş'ın İspanya kampına katılacak.

 

 

Interpress tarafından hazırlanmıştır

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.