24 Kasım Öğretmenler Günü Foça'da kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Foça'da kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kutlama etkinlikleri gerçekleştirildi

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Öğretmenler Günü mesajında, ‘‘Bilgiyi; sevgi ve fedakarlıklarla işleyen tüm öğretmenlerimize sonsuz saygıyla. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun" açıklamasını yaptı.  Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene; Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Menek, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve Foçalılar katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Menek, Atatürk Anıtına çelenk sundu. Öğrenci şiirinin okunması, aday öğretmenlerin yemin töreni ve emekli öğretmenler adına yapılan konuşmanın ardından, emekli öğretmenlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

foto-(6)-006.jpg

Başkan Fatih Gürbüz telefonda kutladı

Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Foça’da uzun yıllar eğitime hizmet vermiş emekli öğretmenler Rahmi ve Nilgün Yarba’yı telefonla görüntülü arayıp kutladı. Başkan Gürbüz; ‘‘Pandemi nedeniyle ellerini öpemediğimiz tüm öğretmenlerimiz adına Rahmi ve Nilgün öğretmenlerimizle uzaktan görüştük. Bizleri yetiştiren Kıymetli büyüklerimiz için sağlıklı ve güzel günler diliyorum.’’dedi.

foto-(7)-006.jpg

Öğretmenler Hatıra Ormanı

Foça’daki 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ayrıca 4. Mersinaki mevkinde oluşturulan Öğretmenler Hatıra Ormanına ağaç dikimi yapıldı. Foça Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinden Çevrimiçi Öğretmenler Günü Kutlama Töreni gerçekleştirildi. 

foto-(9)-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.