27 Mart 2017 Türkiye gündemi

27 Mart 2017 Türkiye gündemi

Gündemden öne çıkan haber başlıkları.

Açıklama: Açıklama: Açıklama: logo[1]

 

TÜRKİYE GÜNDEMİ   27.03.2017

 

DOLAR-USD: 3.6145

AVRO-EURO: 3.9060

İNGİLİZ STERLİNİ-GBP: 4.5155

ALTIN-GOLD: 144.6000

 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: FAŞİSTSİNİZ, FAŞİST

İstanbul'daki mitingde kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlara 'faşist' dediğimiz zaman beyler rahatsız oluyor, 'Nazi' dediğimiz zaman rahatsız oluyor. Bak belgeyle konuşuyorum. Faşistsiniz, faşist!" dedi.

 

POLİTİKA

 

BAŞBAKAN YILDIRIM: İŞİ ŞANSA BIRAKMAYALIM

Uşak mitinginde konuşan Başbakan Yıldırım, ''Öyle bir değişiklik getirelim ki her zaman tek başına hükümet çıksın, işi şansa bırakmayalım. Bugün AK Parti ama yarın başkası da olabilir. Kim olursa olsun, mutlaka tek başına güçlü iktidar olsun'' dedi.

 

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN VE YILDIRIM'A TEKLİF: PROBLEM YOK

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, AKP'nin halka neden “evet” oyu vermesi gerektiğini anlatmadığını belirterek, “Bunu yapmıyorlar. Bunu söylemiyorlar. Ya ne yapıyorlar. Sabah Kılıçdaroğlu, öğle Kılıçdaroğlu, akşam Kılıçdaroğlu. Benimle hesabınız varsa e sizin istediğiniz bir televizyon kanalında oturalım konuşalım hesaplaşalım, problem yok” dedi.

 

BAHÇELİ: CHP BOŞUNA UĞRAŞMASIN

Erzurum mitinginde konuşan MHP Lideri Bahçeli, ''CHP boşuna uğraşmasın. PKK, FETÖ, DHKP-C engel olmaya çalışsalar da 16 Nisan'da milli beka için 'Evet' mührünü vuracağız. Biz Türkiye'nin diriliş ve toparlanmasına 'Evet' diyoruz'' ifadesini kullandı.

 

DÜNYA 

 

ABD: MUSUL'DA SİVİLLERİN ÖLDÜĞÜ BİNALARI KOALİSYON UÇAKLARI VURDU

ABD Ordusu Irak'ın Musul kentinde yüzden fazla sivilin hayatını kaybettiği belirtilen binaları koalisyon uçaklarının vurduğunu ilk kez kabul etti.

 

EKONOMİ

 

TOPLANAN PRİM HASARA YETMEDİ

Sigortacılar, 2016’da, trafik sigortasında, 9.6 milyar prim geliri elde ederken, trafik kazalarından dolayı oluşan hem maddi hem de bedeni zararlar nedeniyle toplam 11 milyar liralık tazminat ödemesi ile karşı karşıya kaldı. Geçen yıl kazalarda ölenlerin yakınlarına 3.2 milyar vefat tazminatı ödendi.

 

SPOR

 

YEŞİLGİRESUN BELEDİYESPOR 76-84 ANADOLU EFES

Spor Toto Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde Yeşilgiresun Belediyespor, sahasında Anadolu Efes’e 76-84 yenildi. Oynanan diğer karşılaşmada Fenerbahçe, deplasmanda Best Balıkesir’i 79-68 yendi.

 

GALATASARAY'DA HAKAN ŞÜKÜR VE ARİF ERDEM'İN KULÜP ÜYELİKLERİ DÜŞÜRÜLDÜ

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nun yaptığı olağanüstü toplantıda, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüp üyeliklerinin sona erdirilmesine karar verildiği açıklandı.

 

Interpress tarafından hazırlanmıştır

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.