28 Haziran 2017 Türkiye gündemi

28 Haziran 2017 Türkiye gündemi

Gündemden kısa haber başlıkları

Açıklama: Açıklama: logo[1]

TÜRKİYE GÜNDEMİ    25.06.2017

 

DOLAR-USD: 3.5150

AVRO-EURO: 3.9325

İNGİLİZ STERLİNİ-GBP: 4.6665

ALTIN-GOLD: 141.8000

 

 

TÜRKİYE'YE GİREN 5 CANLI BOMBA YAKALANDI

Hatay’da yapılan operasyonda saldırı için Suriye’den Türkiye’ye geçen 5 canlı bomba yakalandı. İkisi Türk, üçü Suriye uyruklu 5 canlı bombanın hedefinde Hatay'ın yanı sıra yakın iller olduğu ortaya çıktı.

 

POLİTİKA   

 

BAŞBAKAN YILDIRIM: BU SENENİN EN ERKEN BAYRAMI 16 NİSAN'DIR

Başbakan Binali Yıldırım, "15 Temmuz'da kazandığımız milli zaferi 16 Nisan'da taçlandırarak Türkiye'ye yeni bir bayram yaşattınız. Bu senenin en erken bayramı 16 Nisan'dır. Şimdi ikinci bir bayramımızı yaşıyoruz." dedi.

 

KILIÇDAROĞLU'DAN BAYRAM MESAJI

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı mesajında, "İnsanların doğuştan sahip olduğu hak ve özgürlüklerin kullanımının birilerinin lütfu olarak görüldüğü ülkeler diktatörlüklerdir, firavunluklardır, zulmün en açık şekilde yaşandığı tiranlıklardır. Adalet bayrağı mutlaka galip gelecek, bu haksızlıklar son bulacaktır" dedi. 

 

BAHÇELİ: VAHİM MESELELER FUZULİ YÜRÜYÜŞLERLE AŞILAMAZ

MHP lideri Bahçeli, Ramazan Bayramı mesajında, "Türk milletinin karşı karşıya olduğu vahim meseleler fuzuli yürüyüşlerle aşılamayacak, hezeyan adımlarla engebeli yollarda adalet ve ahlak bulunamayacaktır" dedi.

 

DÜNYA    

 

KATAR 13 MADDELİK TALEP LİSTESİNİ REDDETTİ

Katar, ambargoların kaldırılması için Suudi Arabistan, BAE, Bahreyn ve Mısır'ın 13 maddeden oluşan teklifini 'makul' olmaması gerekçesiyle reddetti.

 

EKONOMİ   

 

BANK ASYA SORUŞTURMASINDA 13 TUTUKLAMA

Bank Asya'ya yönelik yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 49 şüpheliden 13'ü tutuklandı.

 

SİGORTA ŞİRKETLERİ 'TAVAN FİYAT'I UYGULAMIYOR

(TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Bazı sigorta şirketleri, tavan fiyatın üzerinde poliçe düzenlemeyi teklif edip bu fiyatı kabul etmeyenlere sigorta yapmıyor" dedi ve bu şekilde davranan şirketler hakkında şikâyette bulunulmasını istedi.

 

SPOR   

 

TÜRKİYE DÜNYA ŞAMPİYONASI'NA KATILMAYI GARANTİLEDİ

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası'nda 5 ila 8. sırayı belirleyecek ilk klasman maçında Slovakya'yı 72-56 yendi ve 2018 Dünya Şampiyonası'na katılmayı garantiledi.

 

Interpress tarafından hazırlanmıştır

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.