28 Master Veteran takımı 19 Mayıs'ı sahada kutladı!

28 Master Veteran takımı 19 Mayıs'ı sahada kutladı!

40 yaş üzeri futbolcuların yer aldığı 28 Master Veteran takımının mücadele ettiği Türkiye Şampiyonasında 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sahada kutlandı.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Federasyonu'nun Antalya’da 17 -24 Mayıs 2021 tarihleri arasında düzenlediği TMVFL Türkiye  Şampiyonası eleme grubu  ikinci gün maçları 19 Mayıs 2021 tarihinde oynandı.  İkinci günün kazananları 13 Şubat Erzincan, Karabük Yaşa ve Yaşat, Milas Gücü, Akçaabat Sebat, Çorum Hattuşa, Kuzey Beton Kırklareli, Çankırı Belediye, Muş Kanoute, Bartın Şehit Uğur Akyer, Manisa ve Gebze Beylikbağı takımları oldu. Kemalpaşa – Karabük Demir Çelik, Çayeli Büyükköy – Gökerplast Çaycuma, Küçükçekmece Akademi – Can Erzincan maçları berabere tamamlandı.

img-20210520-wa0024.jpg

Futbolun delikanlıları olarak ta tanımlanan master veteranlar futbolda ikinci baharı yaşıyoruz dedikleri sahalarda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da unutmadılar. Foça Belediyespor Masterler takımının oyuncu ve yöneticileri Çorum Hattuşa maçı öncesi ilçelerinden getirdikleri Türk Bayraklarını açtılar. Takım kaptanı Serkan Tanrıseven arkadaşlarına hitaben bir konuşma yaptı. Serkan Tanrıseven ; “Bugün çok anlamlı ve önemli bir gün. Herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Tüm takımlara başarılar diliyorum. “dedi.

Foçalılar kutlamanın ardından rakiplerini de davet ederek bayram coşkusuna ortak ettiler. Maçın hakem triosu da karşılaşmayı 19 Mayıs’ kutlayarak başlattılar.  Maç öncesi bayramı birlikte kutlamayla başlayan Foça Çorum dostluğu, çok zevkli ve çekişmeli bir müsabakanın ardından Çorum Hattuşa takımının 3-1 galibiyetiyle ve dostça görüntülerle tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.