28 yıllık lezzet lezzet Mostari

28 yıllık lezzet lezzet Mostari

1989 yılında kurulan Mostari Rastaurant lezzet yolculuğuna Folkart İkiz Kulelerin altında devam ediyor.

1989 yılında kurulan Mostari Rastaurant lezzet yolculuğuna Folkart İkiz Kulelerin altında devam ediyor. Atilla Tezer, Sercan Kurşun ve Erhan Barılı’nın sahibi olduğu Mostari Restaurant, 40 çeşit mezesi ve 15 çeşit arasıcağı ile dikkat çekiyor. Öğle yemekleri ile de iddialı olan Mostari Restaurant şirket yemekleri, iş toplantıları, düğün, nişan gibi özel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Yılbaşı unutulmaz geçecek

Yılbaşı gecesi Mostari’de fasıl ekibi ile unutulmaz bir gece yaşanacak. 200 kişiye kadar hizmet verebilen lezzet durağı Mostari Restaurant, fasıl ekibi ile kaliteli eğlence ve lezzeti birarada arayanların tercihi oldu. Özellikle patlıcan kızartma, yaprak bonfile, ciğer sipesiyalleri ile dikkat çeken Mostari'de ürünleri doğrudan imalatçıdan aldıklarını belirten Sercan Kurşun ve Atilla Tezer, “Balığımızı direkt Balıklıova, Ayvalık ve Didim’den kendimiz seçerek alıyoruz. Zeytinyağımızı ve enginarımızı bizim için üretim yapan müstahsillerden seçerek temin ediyoruz. Hijyen konusunda ise, mutfağımızın açık olduğunu ve her misafirimizin görebildiğini söylememiz yeterli olacaktır” dediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.