29 Ekim Bornova'da coşkuyla kutlanacak

29 Ekim Bornova'da coşkuyla kutlanacak

Cumhuriyetin 93’inci kuruluş yıl dönümü Bornova Belediyesi’nce hazırlanan program kapsamında coşku, birlik ve beraberlik içinde kutlanacak.

Bornova Belediyesi Cumhuriyet’in 93. yılı kapsamında hazırladığı programla tüm vatandaşları birlik olmaya çağırıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan kutlamalar, 28 Ekim saat 12:30’da Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk heykeline çelenk koyma töreni ile başlayacak. 
 
Saat 20:00’de Bornova Viyadük altında başlayacak olan fener alayı kortej yürüyüşüşü Cumhuriyet Meydanında son bulacak. 28 Ekim saat 21:00’de gençlerin sevgilisi olan ünlü sanatçı Buray Cumhuriyet Meydanı’nda hayranlarıyla buluşacak. Kutlamalar, 29 Ekim günü saat 10:30’da Bornova Şehir Stadyumu’nda yapılacak olan resmi tören ve 12:00’da ki Cumhuriyet Şeref Yürüyüşü ile son bulacak. İki gün sürecek olan etkinlikler öncesinde Bornova Belediyesi 5 bin adet Türk Bayrağı’nı da vatandaşlara dağıtıyor. 
 
Cumhuriyet’in ilanının 93’üncü yılının Bornova’da coşkuyla kutlanacağını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bunun için herkesi bayrak asmaya ve kortej yürüyüşüne katılarak birlik ve beraberliğimizi göstermeye davet ediyoruz. Ayrıca ünlü sanatçı Buray konseri de bayram kutlamalarımıza renk katacak” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.