29 Ekim Bornova’da coşkuyla kutlandı

29 Ekim Bornova’da coşkuyla kutlandı

Bornova Kaymakamlığı’nda düzenlenen tebrikat töreninin ardından başlayan Bornova Şehir Stadı’ndaki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, hız kesmeden devam ediyor.

Bornova’da sabah saatlerinde Bornova Kaymakamlığı’nda düzenlenen tebrikat töreninin ardından başlayan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98’nci yılı kutlamalarında, Bornova Kaymakamı Fatih Genel, 57. Topçu Tugayı Garnizon Komutanı Halil Ünver ve çeşitli ilçe müdürlerinin oluşturduğu zeybek ekibi izleyenlerden tam not aldı.

1440-1024.jpg

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova Kaymakamı Fatih Genel ve 57. Topçu Tugayı Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Ünver’in katıldığı töreni vatandaşlar ilgiyle takip etti. Atatürk’ün Nutuk’tan bölümleri okuduğu ses kaydının dinletildiği törende, bir de sürpriz vardı. Aralarında Kaymakam Genel ve Tuğgeneral Ünver’in de yer aldığı, bürokratlardan oluşan dans topluluğu zeybek oynadı.

1534-1024.jpg

Sporcular, ödüllerini aldı

Milli cimnastikçilerin büyük beğeni toplayan gösterilerinin ardından Cumhuriyet Kupası Kros Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Resmi geçit töreninin ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar Cumhuriyet Şeref Yürüyüşü’ne katılarak Bornova Cumhuriyet Meydanı’na yürüdü.

1534-1024-1.jpg

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Gençlerimiz ülkemizin bekçileridir. Cumhuriyetimiz gençlerimizin omuzlarında yükselecek ve ilelebet payidar kalacaktır” dedi.

1552-1024.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.