“29 Ekim Cumhuriyet Balosu” düzenlendi!

“29 Ekim Cumhuriyet Balosu” düzenlendi!

9. grup kulüplerinin ev sahipliğinde hazırlanan “29 Ekim Cumhuriyet Balosu” İzmir kulüplerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Cumhuriyet’in 96. yılını Kordon Çankaya Otel’de düzenlenen özel bir etkinlikle kutladı. 9. grup kulüplerinin ev sahipliğinde hazırlanan “29 Ekim Cumhuriyet Balosu” İzmir kulüplerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Cumhuriyet’in 96. Yılını 9. grup Alsancak, Buca, Dokuz Eylül, Güzelyalı, Kordon ve Varyant Rotary Kulüplerinin ev sahipliğinde bölge kulüplerinin geniş katılımlarıyla gerçekleşen “29 Ekim Cumhuriyet Balosu” şeklinde kutladı. Yaklaşık 200 kişinin yer aldığı gecede İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından oluşan “Türkiye Renkleri” Türk ve Dünya şarkılarının yanı sıra izleyicilere çeşitli yörelerden derlenen şarkıların çok sesli olarak seslendirilmesiyle oluşan bir repertuar sundu. Şarkıların yanı sıra dansların da yer aldığı ilk olarak da Tango dansı ile başlayan gece, İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının Bale gösterisi, Türk Dünyası Müzik ve Dans Topluluğunun Zeybek gösterisi ve ardından kulüp başkanlarının eşleri ile birlikte yaptıkları Vals ile devam etti. 

foto-2-yesim-fatih-akcicek.jpg

Rotary 2440. Federasyonu Başkanı Fatih Akçiçek konuşmasına bu yıl 96. sını kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı, Cumhuriyet’in kurulmasına değin kanları ve canları pahasına savaşan Atatürk ve silah arkadaşlarını anarak başladı. Akçiçek, “En umutsuz zamanlarda bile hiç umutsuzluğa kapılmayan ve Atatürk’ün, Norveçlilerin de çok sık kullandığı ‘Atatürk gibi düşünmek’ atasözünü hepimiz kendimize ilke edinmeliyiz. Cumhuriyetimizin 96.yılı hepimize kutlu olsun.” şeklinde konuştu.Rotary’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Balosu toplu pasta kesim töreni ile sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.