29 Ekim'i Zuhal Olcay'la Kutladılar

29 Ekim'i Zuhal Olcay'la Kutladılar

Cumhuriyet’in kuruluşunun 93’üncü yıldönümü Kuşadası’nda büyük bir coşku içinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Etkinlikler sabah Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi törenin ardından akşam yüzlerce kişinin katılımıyla Kısmet Otel Kavşağı'ndan başlayan Cumhuriyet yürüyüşü ve ardından Kervansaray önünde gerçekleşen Zuhal Olcay konseriyle devam etti.
Coşkulu Cumhuriyet yürüyüşüne ellerinde Türk bayrakları ile yüzlerce vatandaşın yanı sıra Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eşi Nil Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları ve Kuşadası Belediyesi Meclis üyeleri katıldı. Kortejde yer alan fener alayı, motosiklet ekibi, Kuşadası Belediye Bandosu ve Kurtuluş Savaşı'nı temsil eden canlandırmalar renkli görüntülere sahne oldu. Kısmet Otel Kavşağı'ndan başlayan yürüyüş, Kervansaray önünde yerini saat tam 19.23'te başlayan sinevizyon gösterimi ve ardından Zuhal Olcay konserine bıraktı.


ZUHAL OLCAY KONSERİNE YOĞUN İLGİ
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları saat 20.00'da Kervansaray önünde, Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen Zuhal Olcay ve Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası konseri ile devam etti. Konsere çok sayıda vatandaşla birlikte Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eşi Nil Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları ve Kuşadası Belediyesi Meclis üyeleri katıldı. Konsere katılan binlerce Kuşadalı, sanatçı Olcay ve Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası'nın seslendirdiği şarkılarla coşkulu bir gece geçirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.