3 iLÇEDE 3 OPERASYON... iZMiR'DE UYUŞTURUCUYA GEÇiT YOK

3 iLÇEDE 3 OPERASYON... iZMiR'DE UYUŞTURUCUYA GEÇiT YOK

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden Operasyon

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonla Uyuşturucu Madde Ticareti yapan 4 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, özellikle gençlerimizi hedef alan sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik Narkotim ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, 05-13.07.2017 tarihlerinde, İlimiz Bornova, Karabağlar ve Kemalpaşa ilçelerinde düzenlenen 3 ayrı operasyon ile B.K.(40), M.E.(17), M.G.(20) ve F.D.A.(22) yakalanmıştır. Şahısların tespit edilen adreslerinde yapılan aramalarda, satışa hazır hale getirilmiş 6 içim toplam 3,88 gram gelen Eroin maddesi, yaklaşık 554 gram gelen Esrar maddesi, 1 adet hassas terazi ile dikili halde 3 kök Hint Keneviri bitkisi ve 24.165 gram gelen Esrar maddesi ele geçirilmiştir.

B.K., M.E., M.G. ve F.D.A. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştır. 

İzmir Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gençlerimizi ve geleceğimizi hedef alan uyuşturucu madde satıcıları ve organizasyonları tespit edilerek, uyuşturucu madde arzının önlenmesine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla artarak devam etmektedir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.