3. İzmir Kahve Festivali başlıyor

3. İzmir Kahve Festivali başlıyor

İzmir gibi festival

Türkiye’nin  en büyük kahve festivali olan İzmir Kahve Festivali 3.kez kapılarını açmaya  hazırlanıyor. Festival, bu yıl çok daha fazla kahve, çok daha fazla firma, çok daha fazla atölye  ve çok daha fazla eğlence mottosuyla PINAR ana sponsorluğunda 12,13,14 Ekim 2018 tarihlerinde İzmir Arena’da gerçekleştirilecek.

2016 yılında 80 firma ve 18.236 ziyaretçi ile birincisi düzenlenen festival ikinci senesinde firma ve ziyaretçi sayısını ikiye katlamıştı.Bu yıl ise gerek firma bazında gerekse ziyaretçi bazında çok daha büyük bir artış bekleniyor. Hiç şüphesiz ki bu artışta birbirinden ünlü sanatçıların konserleri, performansları da etkili olacak.

DJ Sergee ve Crystals Dance Academy dansçıları eşliğinde Hakan Doğanay’ın sunumu ve showları ile öğlen 12.00’den gece 24.00’e kadar sürecek olan festivalde bu yıl Gripin, Tuna Kiremitçi, Pamela, Eda Baba, Aydok Moralıoğlu, Fondip, Gözde Okan ve İnat, Daha Neler ve Gözde konserleri yer alacak.  

Festival bu yıl başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye’yi daha fazla eğlenceye ve kahve konusunda daha fazla bilgiye davet ediyor.Festivalin organizasyonunu gerçekleştiren Loc Festival’s yetkilileri festival için yaptıkları açıklamada ; “Bu yıl ziyaretçilerimiz kuşkusuzki düzenleyeceğimiz konserlerde çok eğlenecekler. Ancak eğlencenin yanısıra İzmir körfezinin muhteşem manzarası eşliğinde, birbirinden leziz kahveleri tadabilir, kahve konusunda önemli isimlerin yapacağı workshoplara katılabilir, düzenlenen söyleşi ve atölyelerde kahve sektörünü tanıyabilir, kahve konusunda marifetli, bilgili, eğlenceli ve dünyaca ünlü uzman baristalar ile tanışıp, çalışmalarını yakından izleyebilirler.Ayrıca kahvelerini eline alıp denize karşı hamaklarda dinlenebilir, salıncaklarda sevdikleri ile sallanabilir ya da şezlonglarda güneşlenebilirler. İzmir gibi bir festival dememizin sebebi de bu .Bunların dışında yine resim, heykel, fotoğraf sergilerini ziyaret edebilir, yetişkinler ve çocuklar için hazırlanan oyun ve eğlence alanı ile keyifli vakit geçirebilir, festival hatırası almak isterlerse alışveriş alanlarını ziyaret edebilirler. Yeme-içme bölümünde ise birçok marka eşsiz lezzetleriyle yine ziyaretçilerimizi bekliyor olacak.Kısacası bu yıl festivalde yok yok diyebiliriz.Herkesi kahve kokusu ile deniz kokusunun birbirine karıştığı Türkiye’nin en büyük kahve festivaline davet ediyor bu festivali İzmir’de yapmaktan gurur duyuyoruz. Biletleri biletix’ten temin edebilir festival ile ilgili her türlü ayrıntıyı www.coffeefestivalizmir.com ‘dan ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.” dediler.

480a0265.jpg480a0344.jpg480a1054.jpgkahve-post-karma-ilk-vers..jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.