34. Uluslararası İzmir Festivali, sona erdi!

34. Uluslararası İzmir Festivali, sona erdi!

34. Uluslararası İzmir Festivali, 31 Ağustos 2021 akşamı Çeşme Kalesi’nde düzenlenen “TROVAORES - Antonio Placer Sextet - Antonio Campos & Rafael Campallo” konseri ile sona erdi.

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları, Eczacıbaşı Topluluğu’nun ana sponsorluğu, Fransız Kültür Merkezi İzmir, Portekiz Büyükelçiliği, İzmir İtalya Konsolosluğu ve İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile düzenlediği 34. Uluslararası İzmir Festivali, 31 Ağustos 2021 akşamı Çeşme Kalesi’nde düzenlenen “TROVAORES - Antonio Placer Sextet - Antonio Campos & Rafael Campallo” konseri ile sona erdi.

trovaores-9.jpg

Fransız Kültür Merkezi İzmir işbirliği ile düzenlenen konserde Topluluk Flamenko, caz ve şansonlardan örnekler sundu. Antonio Campos (vokal, cajón), Pablo Suárez (piyano), Juan Antonio Suárez "Canito"(gitar), Jose Luis López (çello), Gabriele Mirabassi (klarnet), Antonio Placer’dan (vokal) oluşan altı müzisyen ve dansçı Rafael Campallo, özgün stilleri içinde mükemmelleşmiş yorumlarıyla dinleyicilere muhteşem bir müzik ve dans akşamı yaşattılar.

juan-antonio-sarez.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.