4 ay önce bıçaklamıştı, bu kez katletti!

4 ay önce bıçaklamıştı, bu kez katletti!

Ümraniye’de dini nikahlı eşini bıçaklayarak öldüren zanlının Fatoş Çetin’i geçtiğimiz mart ayında da bıçakla yaraladığı, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra 1 Eylül’de tahliye edildiği ortaya çıktı.

Ümraniye’de dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Mehmet Dinç (27), dini nikahlı eşi Fatoş Çetin’i boğazından ve vücudundan bıçaklamış, Çetin hayatını kaybederken, Mehmet Dinç olay yerinden kaçmıştı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucu Dinç, Ataşehir’de yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı, sorgulanmak üzere Gayrettepe’de bulunan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

aw033864-02.jpg

Mehmet Dinç, buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal’da bulunan İstanbul Anadolu Adalet Sarayına sevk edildi.

4 AY ÖNCE DE BIÇAKLAMIŞ, SERBEST BIRAKILMIŞ!

Öte yandan, Mehmet Dinç’in farklı bir kadınla resmi nikahı olduğu ve bu evlilikten 3 çocuğu; dini nikahlı eşi Çetin ile olan birlikteliklerinden ise bir çocuğunun olduğu öğrenildi. Mehmet Dinç’in Fatoş Çetin’i geçtiğimiz mart ayında da bıçakla yaraladığı, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra 1 Eylül’de tahliye edildiği belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.