4. Geleneksel Beyşehir Bisiklet Festivali gerçekleşti

4. Geleneksel Beyşehir Bisiklet Festivali gerçekleşti

4.Geleneksel Beyşehir Bisiklet Festivali, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir Gölü etrafında, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’nin sponsorluğunda gerçekleşti.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Bisiklet Topluluğu tarafından organize edilen ve 3-4 Eylül 2016 tarihlerinde yapılan festivale, 15 ayrı şehirden 150 bisikletçi katıldı. Geçtiğimiz yıl festivale katılıp festivalden bir süre sonra hayatını kaybeden Batı Ankara Bisiklet Topluluğu üyesi Serap Şahingöz’ün anısına düzenlenen festivalde bisikletçiler toplamda 165 kilometre pedal çevirdiler.

  Beyşehir Bisiklet Topluluğu Başkanı Mustafa Varol, tur sonunda bisikletçileri mutlu görmenin tüm yorgunluklarını aldığını belirtti. Beyşehir Kültür ve Turizm Başkanı Mustafa Büyükkafalı ise bu festivalin bir ekip işi olduğunu ve takım çalışmasıyla güzel bir festival gerçekleştirdiklerini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

  Tur sonunda en yaşlı ve en genç üyeye, engel tanımayıp herkese örnek olan engelli bisikletçi Volkan Nalinci'ye ve diğer katılımcılara katılım belgeleri takdim verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.