4 ilde drone ve helikopter destekli operasyon! Çok sayıda gözaltı var...

4 ilde drone ve helikopter destekli operasyon! Çok sayıda gözaltı var...

Aydın’ın Didim ilçesi merkezli olarak jandarma ekiplerinin İstanbul, İzmir ve Nevşehir illerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği helikopter ve drone destekli operasyonda 33 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürü kipleri, turizm sezonu öncesinde Aydın'ın Didim ilçesi merkezli olarak İstanbul, İzmir ve Nevşehir illerinde faaliyet yürüten uyuşturucu ticareti şebekesinin çökertilmesi amacıyla düğmeye bastı. Çok sayıda jandarma ekibinin katılımıyla 4 ilke eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlara havadan helikopter ve drone ile destek verildi. Operasyon kapsamında daha önceden belirlenen ev, iş yeri ve araçlarda özel eğitimli narkotik köpeği 'Mark' eşliğinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 655 gram metamfetamin, 760 gram esrar, 75 uyuşturucu hap, çoğunluğu televizyon ve klima olmak üzere 85 parça çalıntı elektrikli ev aleti ele geçirildi.

Uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak 4 ilde eş zamanlı yapılan operasyonlar sonucu 33 şüpheli gözaltına alındı. Daha önce yakalanan 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına alınan şüphelilerinin jandarmadaki sorgularının tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilecekleri öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.