4 Kişi Tecavüz Edip Cami Avlusuna Bıraktı

4 Kişi Tecavüz Edip Cami Avlusuna Bıraktı

4 kişi beraber uyuşturucu madde tükettikleri 17 yaşındaki kıza toplu tecavüz ettikten sonra cami avlusuna bırakarak kaçtı.

Samsun'a bağlı Bafra ilçesinde gerçekleşen olayda bir cami avlusunda baygın halde bulunan 17 yaşındaki kızın beraber uyuşturucu kullandığı kişiler tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıkarken, genç kıza tecavüz ettiği iddia edilen 4 kişi yakalanarak adliyeye gönderildi.

Ailesinin hakkında kayıp ihbarında bulunduğu 17 yaşındaki kız aradan geçen 24 saatin ardından akşam saatlerinde aynı ilçede bulunuan Kaşıkçı İyigün Cami'sinin bahçesinde bulundu. Baygın haldeki genç kızı görenler 112 Acil'e haber verdi.

Ambulansla hastahaneye kaldırılan genç kızın burada yapılan ilk tetkiklerde cinsel saldırıya uğradığı belirlenirken, kızın kendine gelmesinin ardından verdiği ifade dehşete düşürdü.

Babasıyla beraber Bafra Çocuk Büro Amirliği'ne giderek şikayette bulunan genç kız, evden kendi isteğiyle kaçtığını ve bir arkadaşı ile buluşarak yerini bilmediği bir inşaatta "kova" şeklinde tabir edilen şekilde uyuşturucu kullandıklarını belirtti. Genç kız inşaatta bir şey olmadığını ifade etmesinin ardından ertesi gün uyuşturucu almak için bir köy yoluna gittiklerini ve burada aynı yöntemle tekrar uyuşturucu aldıklarını söyleyerek, yaşları 13, 19, 25 ve 25 olan 4 kişinin kendisine sırasıyla tecavüz ettiğini söyleyerek, uyuşturucudan dolayı halsiz ve bitkin olduğu için karşılık veremediğini söyledi.

Genç kızın tarif ettiği kişilerin peşine düşen polis, yaşları 13 ve 25 arasında değişen 4 tecavüzcüyü gözaltına alarak emniyette ifadelerini aldı. Şüpheliler 17 yaşındaki çocuğa cinsel saldırıda bulunma iddiasıyla Bafra Adliyesi'ne sevk edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.