4 Yaşındaki Kızını Dövüp Presli Çöp Kamyonuna Attı

4 Yaşındaki Kızını Dövüp Presli Çöp Kamyonuna Attı

Adana'da gerçekleşen olayda gözü dönmüş cani baba annemi istiyorum diye ağlayan 4 yaşındaki çocuğunu önce dövdü sonra presli çöp kamyonuna attı.

Adana'da gerçekleşen olayda boşanmış çiftin çocuğunun velayeti anneye verildi. Çocuk bir süre sonra herkesin babası var benim yok diye ağlamaya başlayınca anne çocuğunu babasıyla hasret gidermesi için babasına götürdü. Çocuğunu alır almaz yengesine teslim eden 25 yaşındaki adam, çocuk ilgi görmeyip "annemi istiyorum" diye ağlayınca önce çocuğunu dövdü sonra yoldan geçen presli çöp kamyonunun içine attı.

Anne şiddet gördüğü için kocasından ayrılmış

4 yıl önce evlenen ve bu evlilikten bir kız çocukları dünyaya gelen çift çocuk 5 aylıkken kocanın eşine şiddet uygulaması nedeniyle boşandı. Boşanmanın ardından özel güvenlik eğitimi alan kadın bir işe girerek çocuğunu yanına aldı.

4 yaşındaki çocuk belirli bir süre sonra herkesin babasının olduğunu kendi babasının olmadığını söyleyerek ağlamaya başladı. Çocuğunun üzüntüsüne dayanamayan anne çocuğun babasını arayarak kızlarının kendisini tanımak istediğini aktardı.

Kızıyla bir araya gelmeyi kabul eden adam çocuğunu alır almaz yengesine bırakarak evden ayrıldı. Aradan geçen bir sürenin ardından çocuk, babası kendisiyle ilgilenmeyince ağlamaya başladı. Durumu yengesi çocuğun babasına haber verince eve dönen cani baba çocuğunu dövmeye başladı. Çocuk yediği dayağa dayanamayarak evden kaçınca baba da peşinden koşarak sokak ortasında yakaladı ve dövmeye devam etti.

İddiaya göre sırada sokaktan geçmekte olan çöp kamyonunu gören cani baba, çocuğu tutarak presli çöp kamyonunun içerisine attı. Temizlik işçilerinin tepki gösterdiği baba aynı zamanda bir temizlik işçisini de darp etti. Mahallelinin araya girmesiyle çocuk kurtarılırken temizlik işçilerinin haber verdiği polis babayı gözaltına aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.