45 dakikada sigarayı bıraktırıyor!

45 dakikada sigarayı bıraktırıyor!

Tek seansta sigarayı bıraktıran yaşam koçu: Aylin Uzunoğlu

45 dakika süren tek seansta sigarayı bıraktırabileceğini söyleyen İzmirli yaşam koçu Aylin Uzunoğlu, "Sigarayı bırakmaya destek konusunda dünyanın en gelişmiş cihazı olan quitt biorezonans cihazı ile uygulanan seanstır. Ağrısız, ilaçsız, acısız ve tamamen yan etkisi olmayan bir uygulamadır. 45 dakika süren tek seans terapi ile sigaraya hayatınız boyunca veda edebilirsiniz" diye konuştu.

sigara-birakma-030122.jpg

Sigara Terapisi Nedir, Neler Yapılabilinir?

Biorezonans kısaca maddelerin çevresine yaydığı frekansları kullanılarak vücudun o maddeye karşı enerjetik bir yolla uyarılması işlemidir. Terapi Almanya kökenli olup biorezonans teknolojisinin bağımlılıklar ve kilo vermeye odaklı özel şeklidir. Bu işlemi aşılamaya da benzetmek mümkün olabilir. Amaç alerjen ya da bağımlılık yapan maddeye karşı vücutta bir "silkelenme" ve "temizlenme" hali yaratabilmektir. Biorezonans tekniği birbirinin ayna görüntüsü iki frekansın birbirini yok edeceği bilgisinden yola çıkar. İçilen sigaradan alınan frekans (elektromanyetik yayılım), elektronik olarak ters çevrilerek (ayna görüntüsü olarak) çok küçük elektromanyetik sinyaller şeklinde vücuda verilir. Yapılan işlem vücuda düşük frekanslarda (radyo sinyalleri gibi) yayın yapmak gibidir. Bağımlılık yaratan maddeden alınan frekans paterninin ayna görüntüsünün vücuda verilmesi ve iki ters frekans paterninin birbirini ortadan kaldıracağı bilgisi...

Yani kısaca Quitt biorezonans seansı bağımlılık yapan madenin çevresine yaydığı frekansların vücuttan silinmesi işlemidir. Bunun için 40 ya da 50 dakikalık tek seans genellikle yeterli olmaktadır.. İşlem sırasında kişi sakinleşme-rahatlama dışında bir şey hissetmez.Genellikle bir seans yeterlidir ancak kişi zorlanırsa, destek seansına çağrılır ve bu seans ücretsizdir.

Terapi sonuçlarına bakılınca kişide nikotin isteğini net bi şekilde azalttığı söylenebilir. Terapi sonrasında kişi sigarayı bir zehir olarak algılamakta fiziksel bir istek duymamaktadır. Kişi alışkanlıkla sigara içmeye kalksa bile vücut sigara dumanına tepki vererek kişi önceden aldığı zevki almamaktadır.Bu nedenle kişilere seanstan iki gün sonra sigara içilen ortamlara girmelerini öneriyoruz.Kişi içme isteğinin olmadığını farkeder. Nikotin vucuda tekrar tanıtılmadıkça sonuç kalıcıdır.

Sigara bırakma konusunda yapılan terapilerin bir seansı genellikle yeterlidir. İkinci seans ancak sigara isteği devam ederse yapılır. İlk iki gün kişinin sigara isteğine karşı az yada çok direnmesi gerekir. Bu iki gün sigara isteği zayıf ataklar halinde olur. Ama net bir sigara isteği söz konusuysa ikinci seans önerilir. Kişi ilk üç ay içinde ikinci bir seans hakkına sahiptir. Kişi ruhsal olarak da sıkıntı yaşarsa ücretsiz kısa seanslar almasında fayda vardır.

Sigara bırakma oranları 50.000 yakın yapılan terapiler içinde %96,5 olarak başarı kaydetmiştir. Bu kişilerin %18,5 oranında destek seansına ihtiyaç olmuştur, %17,5 oranında ise 3 ay içinde ikinci seans gerekli olmuştur.

Kimler İçin Önerilir

Sigaradan kurtulmak isteyen herkese biorezonans ile sigara bırakmak önerilebilir. Sadece kalp pili olanlar ve hamilelere uygulanamaz. Kişide ağır hastalıkların bulunması biorezonans için engel değildir. Uzun yıllar sigara kullanan kişilerde terapilerin daha başarılı olduğu kanıtlanmıştır. Terapilerin en belirgin özelliği nikotin isteğinin azaltılmasıdır. Bağımlılık arttıkça terapinin etkisi artar. Ayrıca terapiler kişinin stres düzeyini de azaltır. Sigara bırakma seansından sonra kişi 2 gün boyunca küçük sigara krizleri yaşayabilir, ama bunlar kısa sürelidir. 2 günden sonra nikotin talebi olamaması beklenir. Kişi sigara içmeye kalksa bile eski keyfi almadığını fark eder ve vücut sigaraya tepki verir. İlk seansta sigarayı bırakamayanlara 3 ay içine ikinci bir uygulama yapmak ücretsizdir. Her seansın etki olasılığı kendine özeldir. Ne düzeyde bir değişiklik yapacağını kestirmek mümkün değildir.Farklı zamanlarda yapılan seansların etkinliğinde de farklar görülmektedir. Bunun nedeni kişinin zihninin çok yoğun olması ya da kişinin kendini rahatlatmayı başaramamasıdır.

Kişi sigarayı bırakmak istemiyorsa yapacak bir şey yoktur. Seansa alınması olası değildir. Ayrıca kişiler sigarayı tamamen bırakmak yerine miktarı düşürmek için de bu sistemden yararlanabilirler.

Ne Yapıyoruz

Rezonans terapilerinin amacı temizlenme, arınmadır. O yüzden seansların öncesinde su içmeye başlamak ve ayrıca devam eden günlerde de bol su içmek arınma açısından gereklidir. Seans öncesinde kişiden her zaman içtiği marka sigaradan 1 tane içmesi istenir. İçilen bu sigaranın izmariti küçük bir cam tüp içine alınarak biorezonans cihazının içine koyulur, bu aynı zamanda silinecek frekans örneğidir. Seans ortalama 30-50 dakika arası sürer ve bu sırada kişi rahatlama, sakinlik, sersemlik hisseder. Seans bittiğinde bu durum kişinin sosyal yaşantısını etkilemez. Kişi seans gecesi çok rahat uyur.

Seans sonrası kişiye evde kullanmak için içinde tuzlu su-etil alkol karışımı olan bir sprey verilir. Bu sıvı kişinin kullandığı sigara üzerinden elektrohomeopatik yüklemeye tabi tutulmuştur. Bu sıvı kişinin nikotin isteğini azaltır.

Kişi seanstan iki gün sonra özellikle sigara içilen ortamlara girmeli üzerine gitmelidir, sonuçta isteksizlikle karşılaşacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.