46 TV Kahramanmaraş'ın İlk İnternet Televizyonu

46 TV Kahramanmaraş'ın İlk İnternet Televizyonu

Kahramanmaraş’ın sosyal medya üzerinden yayına başlayan ilk ve tek internet televizyonu 46 TV, fenomen kanallar arasında yer almayı başardı.

1 Mayıs 2017‘de yayın hayatına facebook ve youtube üzerinden merhaba diyen 46 TV, Ağustos ayı ortasında web sitesi üzerinden de yayına başladı.

Her hafta farklı konu ve konuklarıyla yerel ve ulusal basında gündem olmayı başaran 46 TV de medya âleminin ünlü yıldızları birer birer konuk olmaya başladı.

Yayına başladığı günden bugüne sosyal medya ağları üzerinde hedef kitlesine en âlâ yayıncılık anlayışında ve kalitesinde yayın sunan Kahramanmaraş 46 TV şehrin sivil toplum örgütleri arasında bir numara oldu. Her Pazar öğle kuşağında STK Haber Gündemiyle dikkat çeken ilgi odağı olmayı başaran TV kanalı www.46tv.net web adresiyle de hedef kitlesinin zirvesine doğru başarıyla yürümekte.

Kentten ülke gündemine sanatın yıldızlarının sesi olmayı başaran 46 TV, iş dünyasından sivil topluma, sanattan spora, aktüel magazinden kültür ve sağlıklı yaşama yıldızların sosyal mecrasında sesi oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.